2. Ayımız

    Miniğim bu aralar çok uslusun maaşallah,uyanıp,mama içip,meme emip,altın temizlenip,gazın çıktıktan sonra zorluk çıkarmadan tekrar uyku haline dönebiliyorsun.Tamam belki Tracy teyzemizin kitabında ki gibi harika rutinlerimiz yok ama kendimizce bir rutinimiz var canım bizimde.Yalnız şu seni ayakta sallamak zorunda kaldığım ve kendime sinir olduğum anları yazmak istemesem de bunlar oldu "evet ben seni ayağımda sallıyorum,hatta bazen bayağıda sarsıntılı bir şekilde "..Hiç unutmam babaannen kuzenin Berrak'ı ayağında sallarken "anne ayağında sallamasan bazı  uzmanlara göre bebeği ayakta sallamak beyin için pekte sağlıklı değilmiş" demiştim.Babaannen de bana "4 çocuk,5 torun büyüttüm salak mı oldular?.." deyivermişti.Ne yalan söyleyeyim bende bu cevaba sinir olmuştum "ben kendi çocuğuma asla yapmayacağım"  demiştim amaaaa demek ki neymiş?  Büyük lokma yesen de büyük söz etmeyecekmişsin.

     Bu arada bu ay sonu senin mevlitin okunacak  bu sebepten oda takımının cibinliğini bir an önce dikmeliyim Allahtan ki sen bu aralar uslu bir bebeksin de bende aldığım 13 metrelik tülün ucuna işlemeli dantelini dikebileceğim.

Dantellerin dikildi :))
      Miniğim sonunda yatak odanın dikim işleri bitti ama inan bende bittim,her şey bana göre harika oldu,gören kişilerinde tepkileri bu yönde ama benim için en önemlisi senin bu gibi durumları yorumlayacak kadar büyüdüğünde odanı beğenmen ve bana kocaman bir öpücükle teşekkür etmen çünkü;el emeği ile yapılan şey gerçekten çok değerli oluyor.

Bu ay ki kontrolümüz 2 Şubata kaydı kilomuz 4680 gram ve boyumuz 56 cm olmuş.Hala 90 cc mamayı zor içiyorsun sanırım iştahsız bir bebek olacaksın.

Bu ayımızın özeti:
  •    Hala herşeyi isteme ve ifade etme şeklin ağlamak,artık gözlerin boş bakmıyor etrafı daha anlamlı bakışlarla takip etmeye başladın.
  •   Kilo aldıkça güzelleşme durumun devam ediyor.
  •   Artık ellerini şapır şupur yalamalar başladı.Bazen "bende yesem mi acaba çok mu tatlı?.." diyorum sana gül diye ama bunları anlamak için daha çok miniksin.

  
   Ayrıca sana ilk oyuncağını aldık uyku arkadaşı.Çok sevdin uyku arkadaşını,sana uyku yapsın kendi kedine uyumaya adapte ol diye almıştık ama o şarkı çaldıkça sen daha bir cingöz oluyorsun kızım ya...yerimmm seniii...Ama yinede uyku arkadaşını tavsiye ediyorum.Çok ilgi çekici ve bebeğin algılama kabiliyetini arttıran bir oyuncak.

Bu ayda böyle geçti işte simdi ben 28 yaşında bir anne sende 2 aylık bir bebeksin.