5. Ayımız


   Zaman hızla akıp gidiyor meleğim, 5 aylık olduğuna inanamıyorum öyle böyle derken koca bir 5 ay geçip gitmiş bile artık ellerin kolların durmaz oldu çok hareketli bir bebeksin.

  3 Nisan 2011 seni içime koydukları günün bir yılı doldu ilk kavuşmamız üzerinden tam bir yıl geçti ve şimdi kollarımdasın.

  4 Nisan 2011 bugün sana altın bileklik aldım çilekli ve nazar boncuklu üzerine de ismini yazdırdık güle güle kullan bebeğim.




    5 Nisan 2011 bugün doktora gittik ve doktorumuzun önerisi ile ek gıdaya başladık 6 Nisan 2011 tarihinde ilk defa havuç suyu içtin ve çok sevdin,8 Nisan 2011 tarihinde de ilk defa elma püresi yedin bunu da çok sevdin bakalım mamayla barışık olmayan ve memeyi aç kalmamak emen sen ek gıda konusunda nasıl yaklaşım sergileyeceksin.

   Miniğim bu aralar kalmaya çalışma denemelerin var galiba erken emeklemeye başlayacaksın bakalım bu deneyimi yaşamak nasıl olacak.

  17 Nisan 2011 de ilkn fuar ziyaretini yaptın babanın yanına fotoğraf fuarına gittik.İnan ki sen maskt oldun eğer standına o tatlı ablaları kymak yerine seni koymayı akıl etselerdi sanırım daha çok dikkat çekerlerdi.



  5 ayımızda kilomuz 6750 gr boyumuz 62,5 cm ki ben bu boy ölçümünde bir yanlışlık olduğu kanısındayım ama doktordaki verilerimiz bu.


Bu ayımızın özeti


  •    Ek Gıda olayı bizi biraz bozdu miniğim yani anneciğinin kafası çorba gibi neyi neyle karıştırmalı,hangi besini hangi ay vermeli durumları fazlasıyla yorucu sanki içinden çıkılmaz koca bir çukurun içinde debeleniyorum gerçi ileride bu yazımı okuduğumda ne kadar çok takmışım kafaya bir şeycik yokmuş bu işte diyeceğim bir kesin.

  • Miniğim bu aralar ayağa kalmaya çalışma denemelerin var galiba erken emeklemeye başlayacaksın bakalım bu deneyimi yaşamak nasıl olacak.