Anne ve Çocuk Blogları -8- Mutlu Anne ve Çocuk

Sizi biraz tanıyalım?

• Kimdir Mutlu Anne Ve Çocuk?

   Merhaba ben mutlu anne Hüsniye mutlu çocuk da kızım Zeynep. Bu son günlerde ikinci kızımı kucağıma almanın heyecanını yaşıyorum bunu da bloğum' da okuyucularımla paylaşıyorum.

Yazmayı ve okumayı seviyorum küçük şeyler benim hayat kaynağım, yeni şeyler keşif etmeye meraklı kızıyla ve eşiyle küçük yuvasında vakit geçirmeye bayılan 33 yaşında bir anneyim.




• Nasıl bir annesiniz?

    Aslında onu kızım Zeynep'e sormak lazım. Ama anneliğin hakkını vermeye çalışan biriyim. Kızım okuldayken zaman hiç geçmiyor ona çok alışmışım. Eve gelince de birlikte bir şeyler yapmak için heyecanlanan bir anneyim. Ama şimdi bebeğim olunca kızıma yeterince vakit ayıramayacağımdan dolayı tedirginim. Annelik ne kadar kutsal bir olay bu hamileliğim sırasında daha iyi anladım.



• Çocuğunuz/çocuklarınız kaç yaşında/yaşındalar?

    Kızım şuan 6 yaşında.
    Bir iki gün içinde bir kızım daha dünyaya gelecek.




• Çocuğunuzla/çocuklarınızla nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Çok güzel bir soru benim en keyif aldığım zamanlar kızımla geçiyor. Şuan 1. sınıfta olduğundan ders ve ödev  programı yoğun geçiyor. Onu okuldan aldığımda hava güzelse arkadaşlarıyla parkta oynuyor eve gelince ders yapıyoruz hafta içi vakit kalırsa el becerisini geliştirecek kesme yapıştırma aktiviteleri yapıyoruz. Vaktimiz olmazsa hafta sonuna kalıyor. En sevdiği ise birlikte kek yapmak. 

• Blog hayatınız nasıl başladı?  

Blog okumayı seven birisiydim artık benim de birilerine yol göstermeyi, yardımcı olabileceğimi düşünerek başladım. Kızıma ileride güzel bir anı olarak kalacağını düşünüyorum. İyi ki de başlamışım bu sayede çok güzel insanlar tanıdım.

Neden “Anne ve Çocuk” bloğu olmayı tercih ettiniz?

Çünkü annelerin tecrübelerini birbirlerine aktarmaları çok önemli. Bildiklerimi diğer annelerle paylaşmak için ve çocuklarıyla iyi vakit geçirmeleri için öneride bulunmak için anne ve çocuk bloğuyum.

•Blogda ağırlıklı olarak nelerden bahsediyorsunuz.

Çocuklarla nasıl vakit geçirilir, Hamilelik tecrübelerim, evde yaptığımız aktiviteler ve küçük mutluluklarımı paylaşıyorum.

•Blog aleminde görüştüğünüz kişiler var mı?

Çok istedim ama bir türlü yüz yüze görüşme fırsatım olmadı. Ama sanal olarak hep iletişim halindeyim.


•Sanal dostluklara inanır mısınız?
 Bana iletişim halinde olmak onlardan moral almak ve vermek iyi geliyor. Blog alemini seviyorum.


Son olarak söylemek istedikleriniz.

Her annenin ve anne adayının benim bloğumdan öğreneceği bir çok şey olduğuna inanıyorum. Tüm yazdığım postların içeriği annelere fikir vermek için. Ben de başka bloglardan çok şey öğrendim.
Ayrıca bu röportajlar sayesinde birbirimizi tanıma fırsatı verdiğin Merve 'ciğim sana çok teşekkür ediyorum.
Eminim biz anne çocuk blogcularının birbirimizi takip ettikçe karşılıklı çok faydamız oluyordur.


Sevgili Hüsniye katıldığın için ben teşekkür ederim.


Anne ve Çocuk Blogları