HT Hayat Hamilelik Gunlugu 21. Hafta

Merhaba sevgili hamileler ve hamile adayları,

Geçtiğimiz hafta bizde gündem detaylı ultrasondu.Detaylı ultrason biraz uzun sürdüğünden anne/baba için çok keyifli oluyor. Bebeğimizi uzun süre seyrettik ve doktor incelerken anlattığı için de her yeri hakkında detaylı bilgi sahibi olduk.

Eşimin bir kez daha erkek olduğunu görelim ona göre isim bakarız evhamları doktorumuzun kesin ve net çekimleri ile nihayetine kavuştu.



İnsan çocuğunun minik parmakları, elleri, ayakları, minik karnı ve her bir uzvuna teker teker bakılırken düşünmeden edemiyor: Ne garip bir mucizeye tanıklık ediyoruz. İçimizde bir insan büyüyor. İlk defa böyle detaylıca minicik elleri ve ayaklarına yakından baktık ve sanki içimden bir şey aktı. Bir an çok sevdiğimi ama çok çok sevdiğimi hissettim. Allah kimseyi evladından ayırmasın ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Bu duyguyu kızımda fazlası ile yaşamıştım ama oğlumda “Aman Lina görürse ne düşünür?” diye temkinle yaklaştığımız için sanırım her şeyi çok daha içimize attık. Şimdi hep birlikte karnımı sevip güzel şeyler konuşuyoruz. Zamanla ufak kıskançlıklar olacak ama bu da işin doğasında var değil mi?

Bunun yanında hamileliğim son derece rahat geçmesine rağmen beni yerle bir eden bir sorunum var onu da yazmadan geçmeyeyim.

Hamilelik günlüğü yazılarım için ve yazının devamını okumak için buraya tık tık 

Hamilelik Günlüğü