TEB ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin

TEB ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Evlilik yıldönümü, nişan yıldönümü, doğumgünü, yılbaşı derken insan bazen sevdiklerine artık ne hediye alsam acaba diye düşünmeye başlıyor? Oysa sevdiklerinizi mutlu etmek aslında o kadar kolay ki...
İşte size harika bir öneri. Frutation birbirinden güzel meyve buketi ve meyve sepeti tasarlayan bir site. Bu sitede isterseniz kendinizi şımartmak için isterseniz de sevdiklerinizi mutlu etmek için harika meyve tasarımları bulabilirsiniz. 14 ülkede faaliyet gösteren Frutation’ın meyve sepetlerinden ya da buketlerinden mutlaka deneyin. Üstelik TEB İnternet Bankacılığı müşterisiyseniz internet şubesine girip kampanya kodu aldığınızda siparişlerinizde %20 indirim imkanınız oluyor.
Çiçeksepeti.com’u duymayan kaldı mı acaba? Türkiye’nin pekçok yerine özel hazırlanmış çiçek buketleri, çiçek sepetleri gönderme imkanı sağlayan ciceksepeti.com kişiye özel tasarımlar yapmakta, gönderim amacına göre çiçek seçmenize yardımcı olmakta. Ürün yelpazasine çikolata, kek ve kurabiye gibi gurme lezzetler de ekleyen ciceksepeti.com, şimdi TEB İnternet bankacılığı müşterilerine çok özel avantajlar sunmakta. http://www.ciceksepeti.com/teb-kampanyasi  adresindeki seçili ürünlerde %25 indirim, diğer çiçek, kek, kurabiye ve çikolata sipairşlerinizde ise %15 indirim uygulanmakta.

31 Ekim’e kadar devam edecek TEB Çiçeksepeti İndirimi ve Frutation kampanyasından yararlanmak için TEB İnternet Şubesine girip kampanya kodunu alıp, ilgili sitede sipariş verirken belirtmeniz yeterlidir.