CEPTETEB’li ol, ulaşım masraflarını azalt



CEPTETEB’li ol, ulaşım masraflarını azalat

Seyahat etmeyi seven biri misiniz? Ya da zorunlu olarak seyahat etmek durumunda kalan biri mi? O zaman ulaşım masraflarınız oldukça fazla olsa gerek. Uçak da olsa, otobüs de olsa, deniz otobüsü de olsa ulaşım bizim ülkemizde maalesef çok pahalı. Peki size ulaşım masraflarınızı düşürmeniz için bir alternatif sunsak? CEPTETEB...


CEPTETEB, TEB’in yeni nesil dijital bankacılık uygulaması. Şube yok,işlemlerinizi bilgisayardan ve mobil cihazlarınızdan yapıyorsunuz. Şubeli bankacılığa göre en avantajlı yanı da hesap işletim ve eft ücreti olmaması. Şimdi siz  www.cepteteb.com.tr adresinden ya da mobil cihazınızdaki CEPTETEB uygulamasından başvurunuzu yapın ve çok kısa bir süre içerisinde ve bu kadar kolay bir şekilde CEPTETEB müşterisi olun.


CEPTETEB müşterisi olduğunuzda sahip olacağınız kredi kartına ilk 50.000 kişiden biri olursanız kredi kartı aidatı ödemeyeceğiniz gibi pek çok avantajlı kampanyadan da yararlanabilirsiniz. Mesela biraz önce yukarıda bahsettiğimiz gibi ulaşım kampanyası. Nedir bu kampanya? Kredi kartınızla yapacağınız uçak bileti, deniz otobüsü bileti, tren ya da otobüs bileti gibi ulaşım harcamalarınızın %50’sini geri iade alıyorsunuz. Böylece ulaşım masrafınızı yarı yarıya azaltmış oluyorsunuz.

CEPTETEB’in gerek kampanyalarındaki gerekse de bankacılık işlemlerindeki avantajlarından yararlanmak için siz de hemen CEPTETEB müşterisi olun.