En güzel oyunlar

Çağımız teknoloji çağı. Çocuklarımızı teknoloji çağında büyüyor. Ne kadar uzak tutmaya çalışsak da bunu sağlamak belirli bir zaman sonra mümkün olmuyor. Bu sebepten içerikleri iyi olan siteleri tercih etmek önemli. İlk gördüğünüz zaman klasik bir oyun sitesi gibi gelebilir ancak bebekoyunu.com.tr tüm oyun sitelerinden tamamen farklı yapısı ve yenilikçi anlayışıyla bir adım önde. Teknik alt yapı ve profesyonel çalışmayı görev edinmiş ekibi tercih edilmesi için ayrı bir sebep. Güzel vakit geçirmenin yeni adı www.bebekoyunu.com.tr diyebilirim.

Oyunlardan bahsedecek olursam;

Herkesin zevkle oynadığı ve hiçbir zaman sıkılmadığı Ameliyat Oyunları sayesinde doktor fobisi olan çocuğunuza doktor sevdirebilirsiniz. Konuşan kedi Tom’un kol tedavisini yapmak çok eğlenceli. Sevimli kardan adamımız Olaf’ın Virüs Tedavisi oyunuyla da kötü virüslere bulaşmış olan kardan adamımızı sağlığına kavuşturabilirsiniz.


 


Sitede birçok zeka oyunu  da mevcut .Işık Toplarını Birleştir, oyununda doğru yollarla, bir labirent çizmeniz ve onu takip etmeniz gerekiyor. Bir anlamda göz ve el koordinasyonunuzu geliştiriyorsunuz. Bununla beraber, tamamen zeka üzerine kurulmuş olan zeka oyunlarının başında gelen Satranç oyununu oynayarak hem zekanızı geliştirip, hem de keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

 Ateş ve su  oyunları en çok tercih edilenlerden. Çünkü çocukların olduğu gibi büyüklerinde büyük bir keyifle oynamaya devam ettiği bu oyunlar dışarı çıkamadığımız zamanlarda çocuklarla dijital ortamda birlikte vakit geçirme olanağı sağlıyor. Bu sayede gün içinde birlikte oyun oynamak dışında kalan zamanlarınızda teknolojiyi kullanarak, hem öğrenmek için fırsat yaratıyorsunuz hem de keyifli vakit geçirmeye devam ediyorsunuz.