Pril ile En Hamarat Benim



Geçtiğimiz günlerde Med Partners ajans daveti ile Radison Blue Hotel’de
Pril Türkiye davetindeydik. Davette  marka yüzü olan Sevgili Açelya Akkoyun' da bizlerleydi.

Hoş sohbet ve ikramlar eşliğinde başlayan toplantı markanın bizleri tanımak  istemesi ve ürünleri için fikirlerimize değinmesi ile devam etti. İtiraf etmeliyim ki hiç bu kadar kullanıcı odaklı bir etkinlikte bulunmamıştım. 

Marka müdürü de dahil tüm herkes ile Pril ürünleri hakkında konuştuk. Firma bizim geri bildirimlerimizi son derece önem vererek dinledi. Çoğumuzun temizlik ürünü kullanırken aldandığı "bol köpüklü" iş yapma olayının tamamen bir kimyasal kandırmaca olduğunu, doğru temizlik için ürünlerinin içeriklerinin dünya sağlık örgütünün öngördüğü standartta olduğundan bahsedildi. Ülkemizde bu konudaki yasalar dünya yasalarına göre biraz daha esnek olmasına rağmen Henkel bu işi daha sıkı tutuyormuş bu da ayrıca önemli.

Pril ürünleri inovatif bir yaklaşımla üretiliyor bu sebeple Açelya hanımında anlattığı gibi artık elde yıkama deterjanları elleri tahriş etmiyor çünkü yenilenen formül ile bu engellenmiş. Soğuk suda bile kolay yağ çözme etkisine sahip bu deterjanım yenilenen formülü denemeye değer. Aman bol köpük yapıyor aldatmacasına kanmayın! 

Pril ve ekibine aynı zamanda Med partners ajansa ve markanın yüzü olmayı çoktan aşmış artık markanın yüreği ile içine giren ve sabit bir kullanıcısı haline gelen Açelya hanıma çok teşekkürler. Konuşmacı olarak hepimizin katıldığı güzel bir etkinlikti. 

Bu arada @PrilTurkiye resmi Instagram hesabı üzerinden ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim  etiketi ile @PrilTurkiye’yi seçerek paylaşın  Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayın.

Sevgiler