Bar Sandalyeleri

Barlarda ve kafelerde bulunan küçük, tek ayaklı sandalyeler evinizde de oldukça kullanışlı olabilir. Farklı renk ve modellerdeki bar sandalyesi modelleriyle yaşadığınız yerde şık bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Evmanya kataloglarında oldukça şık tasarımlara sahip bar sandalyesi modelleri de bulunuyor. Ahşap, metal ve plastik sandalyelerle evinizde harika bir görünüm yaratmanız hiç zor değil. Bar sandalyesi, özellikle Amerikan mutfak evler için oldukça kullanışlı. Mutfakla salonu ayıran bölüme konulduğunda güzel bir görünüm yaratacağı gibi oldukça pratik bir kullanıma da sahip olabilir. Ev içinde ve balkon, bahçe, teras gibi dış mekânlarda kullanılabilecek olan bu sandalyeler oldukça rahattır ve diğer modellere göre daha yüksek hareket olanağına sahiptir.




Bar sandalyeleri, diğer modellere göre daha küçüktür ve daha az yer kaplar. İşiniz bittikten sonra üst üste koyarak her yere sığdırabilirsiniz. Bununla birlikte taşınması ve hareket ettirmesi daha kolaydır. Misafir ağırlarken ya da parti verirken kullanabileceğiniz bu modelleri evinizin her yerine sığdırabileceğinizden emin olabilirsiniz. Evmanya’da zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Mutfak, balkon gibi alanlarda oldukça şık ve kullanışlı olan bar sandalyeleri  dayanıklı yapılarıyla da ön plana çıkmaktadır. Ahşap, plastik ve metal sandalyelerin bir süre sonra deforme olduğunu, ayaklarının kırıldığını ya da hasara uğradığını görmek mümkündür. Ancak tek ayaktan ve geniş bir tabandan destek alan bar sandalyeleri ağırlığa dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.




Bar sandalyeleri özellikle Amerikan mutfaklı evlerde, stüdyo dairelerde ve küçük balkonlarda güvenle kullanılabilecek modellerdir. Birçoğu yükseltme desteğine sahiptir. İşiniz bittikten sonra alçaltarak masanın altına ya da mutfak dolaplarına koyabilirsiniz. Dayanıklı yapılarına karşın taşıması kolay, hafif ve portatif modellerdir. Boyu değiştirilebilen modeller oldukları için her mekânda kullanılabilirler. Bar sandalyelerinin aynı zamanda şık tasarımlara sahip olduğunu da belirtmek gerekiyor. Kullanışlı, dayanıklı ve hafif olmalarının yanında evinize şık bir görünüm kazandıracaklarından emin olabilirsiniz. Deri, plastik, metal gibi farklı malzemelerden yapılan sandalyeleri tercih edebilir ve evinizin dekorasyonuyla uyumlu, şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Bar sandalyelerini indirimli fiyatlarla satın almak için Evmanya kataloglarına göz atmanız yeterli olacaktır.