Çiftler Birlikte Film İzlemeye Bayılıyor


Çiftler Birlikte Film İzlemeye Bayılıyor

Türkiye’de çiftlerin bir araya gelerek zaman geçirmekten en çok hoşlandıkları aktivite film izlemek oluyor. Özellikle film türü zevklerinin ortak olması, bu aktiviteden çok daha fazla keyif almalarını da beraberinde getiriyor. Peki, çiftler en çok hangi film türünü tercih ediyor, hiç merak ettiniz mi? Yapılan anketlere bakılacak olursa romantik komedi filmlerine bayılıyorlar.

Romantik komedi aslında hemen herkesin izlemekten keyif aldığı bir film türü olma özelliği de taşıyor. Çünkü gülmek herkesin ihtiyacı ve gün sonunda komik bir film izlemekten daha iyi bir stres atma yöntemi yok. Bu filmler çiftler arasında geçen ve güldüren diyalogları, olayları ve öyküleri de kapsayınca, seyir keyfinin bir o kadar arttığı bir gerçek. Ancak sıklıkla buluşup film izleyen çiftlerin bir de sıkıntısı var; izlemedikleri filmleri bulamamak!

İşte bu noktada devreye internet giriyor. Epikse internet sitesi en iyi romatik komedi filmleri dahil olmak üzere tüm film türlerine dair önerilerde bulunuyor. Sitede vizyona girecek filmleri ve vizyona girmiş olan filmleri de inceleme şansı var. Bu sayede film seçimi yaparak hemen bilet satın alabiliyor ve en yeni filmleri herkesten önce izleme şansını elde edebiliyorsunuz. Bununla birlikte vizyona hangi filmlerin gireceğini önceden görme şansınız olduğundan haftalık planlamanıza sinemayı da dahil edebiliyorsunuz.




Liste içerikler, sitede en çok ilgi gören bölüm oluyor. Sevdiğiniz film türüne göre sıralanmış film önerilerine göz atarak izlemediğiniz filmleri kolayca bulabilirsiniz. İnternette film aramak yerine çok daha kolay bir şekilde izleyecek film bulabiliyorsunuz. Görüşlerin aktarıldığı bölüme mutlaka göz atın. Bu görüşler fil seçiminize ciddi düzeyde yardımcı olacaktır. Epikse’nin en iyi filmler listesi aslında çiftler için harika bir seçenek. Her daim aynı türde filmler izlemek yerine hayatınıza farklı film türleriyle de renk katabilirsiniz.

Aynı zamanda sevgilinize ya da eşinize sinema sürprizi de yapabilirsiniz. Hayranı olduğu oyuncunun vizyona girecek olan filmini önceden Epikse internet sitesinden öğrenin ve 2 bilet alın. Bu sayede vizyona girdiği gün, hayranı olduğu oyuncunun son filmini izlemesini sağlayacaksınız ki bu sürpriz istisnasız herkesi çok mutlu eder.