Bere Seçimi Nasıl Yapılmalı?



Kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarları hem soğuk havadan korumanızı sağlıyor hem de şıklığınızı taçlandırarak  tarzınızı ön plana çıkarmanıza yardımcı oluyor.  Kış mevsimi için özel olarak tasarlanan aksesuarların başında bere modelleri geliyor. Peki, hangi tasarımları tercih etmeli ve hangi bere modellerinden uzak durmalısınız? Bu konuda sizler için bazı önerilerimiz olacak.


Sıcak Tutmalı!
Öncelikle seçtiğiniz bere modelinin sıcak tutuyor olması büyük önem taşıyor. Özellikle kış mevsiminin çetin geçtiği kentlerde yaşayanlar için bu özelliğin çok daha fazla önem taşıdığını belirtebiliriz. Dokunmasında kullanılan iplikler ve aynı zamanda dokuma sıklığı  önem taşıyan unsurlar arasında yer alıyor.  Sık dokudan bere modelleri soğuk havanın içeriye girmesini engelleyeceği için daha sıcak tutacaktır.


Kaymamalı!
Bazı bere modelleri kullanım esnasında sürekli kaydığı için konforlu bir kullanım imkanı tanıyamıyor. Özellikle aşırı esnek bir yapıya sahip olan bere modellerinde bu problemin daha yaygın bir şekilde yaşandığını belirtebiliriz. Bu nedenle  seçtiğiniz bere modelinin kaymıyor olması çok büyük bir önem taşıyor. Rüzgarlı havalarda uçmasını da engelleyen bu özelliğe dikkat etmelisiniz.


Tarzınıza Uygun Olmalı!
Seçtiğiniz tasarımın giyim tarzınıza uygun olması yine dikkat etmeniz gereken bir diğer unsurdur. Eğer klasik giyim tarzına sahipseniz  seçtiğiniz bere modelinin baskılı ve spor bir görünüm sergilemesi ortaya nahoş bir duruş çıkmasına sebebiyet verir. Bu nedenle seçtiğiniz tasarımında klasik giyim tarzına uygun olarak dizayn edilmiş olması lazım. Böylelikle tarzınızın çok daha güçlü bir şekilde ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.


Renk Uyumu!
Berenin kullandığınız kaban, mont ya da atkı gibi diğer ürünler ile  renk açısından bir uyum yakalaması önem taşıyor. Renk uyumundan kastımız tamamının aynı renkte olması değil. Kontrast renklere de yönelebilir ve sıra dışı bir şıklık yakalayabilirsiniz.


Kaliteli Olmalı!
Dikkat etmeniz gereken unsurlardan bir diğeri de kalitedir. Kalitesiz olan bere modelleri kısa sürede deforme olur ya da renklerinde solma meydana gelir. Bu nedenle seçim yaparken kaliteye dikkat etmenizde fayda var. Bu arada en şık bere modelleri için hemen Coquet internet sitesine tıklayabilirsiniz. Bu sitede yukarıda sıraladığımız özelliklere uygun onlarca farklı model bulunuyor.

Bere, bere seçimi, şapka, atkı