İhtiyaçlarınız İçin Finansman Desteği Alın!


Hayatta her daim gelişmeler planlandığı gibi olmayabiliyor. Hesapta olmayan masraflar nedeniyle ailelerin bütçeleri bir anda alt üst olabiliyor. Kimi zaman da çeşitli ihtiyaçların acil olarak karşılanması gerekiyor. İşte böyle durumlarda devreye finansman desteği giriyor. Bankalardan finansman desteği talep etmekten çekinmeyin. Çünkü faizsiz ihtiyaç kredisikullanmanızı sağlayan bankalar da bulunuyor. 

Bu bankalar arasında koşulları en uygun olan Kuveyttürkoluyor. Seyahat etmeniz gerektiğinde hac ve umre görevinizi yerine getirmek istediğinizde, eğitim masraflarınız attığında, evlenme masraflarını karşılamanız gerektiğinde ya da daha farklı ihtiyaçlarınız için siz de Kuveyttürk Bankası tarafından sunulan finansman desteğinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaçlarınızı ertelemeden karşılayabilir ve ekonomik dengenizi yeniden kazanabilirsiniz. 

48 Ay Vadeli Eğitim Finansmanı Desteği

İlköğretimden üniversiteye kadar tüm okullar için banka tarafından sunulan eğitim finansman desteği 48 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Proforma fatura ile kullandırımyapılabiliyor. Yine seyahat etmeniz gerektiğinde de sunulan finansman desteği devreye giriyor ve 60 aya kadar uzayabilen vade seçenekleri eşliğinde bu finansman desteğinden istifade edilebiliyor.

Bu arada Kuveyttürk internet sitesinde finansman hesaplama aracı da bulunuyor. Herhangi bir ücret ödemeden ya da üyelik işlemi yapmadan, sadece siteye tıklayarak finansman hesaplama aracını kullanabiliyorsunuz. Üstelik hesaplama işlemini hem finansman tutarına göre hem de taksit tutarına göre yapma imkanınız bulunuyor. Böylelikle finansman desteğinden faydalanmanız durumunda aylık olarak ödemeniz gereken taksit tutarlarını da net bir şekilde görebiliyorsunuz. 

Ne kadar finansman desteği talep etmeniz gerektiğine aylık taksitlere de göz atarak da karar verebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan geri ödemenizi yapabilmeniz için taksit tutarlarınızı inceledikten sonra finansman desteği miktarına karar vermeniz çok daha doğru olabilir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için Kuveyttürk internet sitesine tıklamanız yeterli olacak. Merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını detaylı bir şekilde karşınızda görebilirsiniz. 

Bununla birlikte bulunduğunuz yere en yakın şubenin nerede olduğunu da internet sitesinden pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz. Böylelikle finansman desteği başvurunuzu size en yakın şubeye giderek dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Bu arada bankanın internet sitesinden ATM’lerin yerini de öğrenebiliyorsunuz.

Faizsiz kredi