Cildimiz Doğanın Bir Yansıması: Kış Bakımı

  İnsan cildinin de doğaya paralel reaksiyonlar gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Cildimiz kuru havalardan çok etkileniyor. Doğa soğuk havaya nasıl tepkiler veriyorsa cildimiz de o şekilde tepkiler veriyor. Soğuk havalarda çoğu zaman nem olmadığı için cildimizde çatlamalar ve kurumalar ortaya çıkabilir. Mevsim geçişlerinde cildimizin nem oranını korumak için su tüketmek ve dengeli beslenmek çok önemli faktörler haline geliyor. Cildimize gösterdiğimiz özen, aynaya baktığımızda hoşumuza giden görüntümüz aslında bir bakıma kendimize verdiğimiz psikolojik destek! Çünkü güzel olduğumuzu hissettiğimizde, özgüvenimizin de yüksek olduğunu çok iyi biliyoruz.

 



Berrak, Doğal ve Işıl Işıl

 

Cildinizdeki kusurları cilt tipinize uygun bir kapatıcı kullanarak giderebilirsiniz. Daha parlak ve canlı bir görünüme sahip olmak hiç de zor değil! Ancak yüz makyajınızda dikkat etmeniz gereken küçük ayrıntılar var. Örneğin, kapatıcıyı fondötenden sonra sürmeniz gerek. Fondöteni uyguladıktan sonra cildinizde istenmeyen lekeleri ya da kırmızı bölgeleri kapatıcı ile gizleyebilirsiniz.

 

Günlük makyajınızda ten renginize göre kapatıcı çeşitlerinden uygun olanını seçebilirsiniz. Kapatıcı rengi seçiminizi yaparken ise deneyeceğiniz ürünleri elinizde değil, yüzünüzde ve gün ışığında deneyerek satın almalısınız. Açık tonlarda bir kapatıcı seçmemeye özen gösterirseniz iyi olur, çünkü fazla açık bir ton, yüzünüzü solgun gösterebilir. Yeşil kapatıcılar cildinizdeki kırmızı bölgeleri azaltır. Yüzünüzde aydınlık bir görünüm istiyorsanız, seçiminizi sarı tonlardan yana yapabilirsiniz. Turuncu veya kırmızı kapatıcılar siyah noktaların gizlenmesinde çok başarılıdır. Kapatıcı önerileri arasından kendinize uygun olan seçeneği değerlendirip büyüleyici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

Ah Şu Sivilceler ve Lekeler!

 

Sivilcelerinizi kapatmak istiyorsanız kapatıcı aplikatörü ya da fırçasını direkt sivilcelerinizin üzerine uygulamayın. Aksi halde sivilcenizde bulunan bakterileri hem kapatıcıya hem de tüm cildinize yaymış olursunuz. Kapatıcıyı tampon hareketleriyle cildinize kolaylıkla dağıtarak yedirebilir ve mükemmel bir sonuç elde edebilirsiniz.



 

Likit ve krem kapatıcılar uygulama açısından farklıdır. Likit kapatıcılar ince yapıları sebebiyle çabuk dağılan ürünlerdir. Kremler ise daha yoğun bir yapıdadır. Mükemmel bir bitiş için mor lekelerin ve izlerin yoğun olduğu bölgelerde likit, daha yoğun lekelerin olduğu bölgelerde ise krem kapatıcı tercih edebilirsiniz. Stick kapatıcılar ruj şeklindedir ve uygulaması oldukça basittir. Kapatıcıyı uygulayacağınız bölgeye sürün ve sünger ya da fırça yardımıyla içten dışa doğru dağıtın.

 

Berrak Görüntünüzde En İyi Yardımcınız Golden Rose

 

Makyaj yaparken cildinizle barışık kalmanız ve doğal bir güzellik elde etmek sizin için de çok önemli değil mi? Cildinizdeki lekeleri kapatma konusunda profesyonel çözümler sunan Golden Rose doğal bir güzelliğe kavuşmanız için birbirinden özel içeriklere ve zengin bir skalaya sahip ürünleri ile karşınızda! GR Total Cover 2in1 Foundation & Concealer - 2'si 1 Arada Fondöten ve Kapatıcı’nın yüksek kapatıcı formülü, tüm cilt kusurlarını, lekeleri ve gözaltı morluklarını kapatmaya yardımcı olur. E vitamini içeriği ile cildinizi beslerken güneşin zararlı ışınlarından da cildinizi korur. En iyi kapatıcı olmaya aday bir ürün desek abartmış olmayız! Ayrıca seyahat boyu ile ister gece el çantanızda isterseniz yolculuklarınızda yanınızda rahatlıkla taşımanız mümkün. GR Stick Concealer - Kapatıcı Stick ise 6 farklı alternatifi ile cilt renginize en uygun kapatıcıyı seçmenizde büyük kolaylık sağlıyor. Yoğun kapatıcı özelliği bulunan kapatıcı stick, göz altı morluklarını ve ciltteki lekeleri kapatıyor. GR Hd Concealer High Definition - Hd Kapatıcı ise içeriğindeki özel pigmentler sayesinde ışığı dağıtarak cildin daha aydınlık ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Antioksidan, Vitamin E ve Hyalüronik Asit ile cildinizi kurutmaz, ağırlık hissi vermez. Yoğun kapatıcı yapısı ile kusurlarınızı mükemmel bir şekilde kapatır. SPF 15 ile cildinizi dört mevsim güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Özelliklerine ve kullanım şekline göre kapatıcı fiyatları da değişir. Kendinize en uygun ürünü Golden Rose’da kolaylıkla bulabilir, sivilcelerin ya da renk farklılıklarının canınızı sıkmasına izin vermeyebilirsiniz!