Babaanneye gittik ama....

           Geçen hafta babaannen ve deden "Artık çocuk burnumuzda tütüyor ne olur gelin" dedi e malum bizde özledik,kalktık gittik.

Biz Linoşla cumadan geçtik babamız hafta sonu yanımıza geldi.Aslında daha önceki hafta gidecektik ama kızımın kuzeni Suennur ablasının okul gösterisi vardı.Ona da denk getirmek amacı ile geçen haftaya bıraktık.



Beyaz Kelebekler kendi kategorilerinde 1.oldular KUTLUYORUM...Lina 3 saat süren gösteri boyunca uyudu,uyandı,şaşırdı,seyretti oynadı :))




Artık bavul hazırlarken benden çok
Sevde Lina hanımın eşyaları oluyor.
Onuda alayım bunu da alayım huyumdan artık vazgeçtim dostlar,zira alsamda bana yer kalmadığı için zorunlu olarak vazgeçmek zorunda kalıyorum.





 

Miniğim giderken beni hiç zorlamadın eline çubuk kraker verdim sen yedin ben seyrettim birde yan masada ki tatlı iki dede seni sevdi,oyaladı derken 1saat 15 dakika geçti gitti bile.




He birde Hello Kitty'nin hakkını yememek lazım iyiki almışım.Seni bayağı oyalıyor.




Odamızın dağınıklığına bakmayın bu Bal Yanak'tan fırsat bulup da toplayamıyorum ki.





Lina beni tesbih çekerken gördüğü için
alışkın kendide Allah Allah çekmeye çalışıyor.



                                                                               


                                                                               

Şifonyerin tepesine çıkan miniğim ne yapsın Yalova'da ki odasını sık sık görmediği için ne yapacağını şaşırıyor.

     



Buda kayınvaldeciğimin yaptığı mis gibi mantı elleri dert görmesin.



Miniğim dönüş yolculuğumuzda seni Hello Kitty bile sakinleştiremedi resmen azdın,masa tepelerinde döndün durdun hatta masadan koltuğa bile düştün.


Bu arada herkesin kucağına giden benim Sevde ismi ile müsemma sevecen kızım babaannesinin kucağına 1 hafta boyunca hiç gitmedi,sadece ben ona biberon almaya giderken fırtına var diye evde bırakmıştım o sırada çok ağlamış ve babaannesinin kucağında sızmış.Kadıncağız bir o sırada öpebilmiş.Üzüldüm vallahi.


Bizim Yalova maceramız bu kadardı.Yine yeniden gitmek dileğiyle.