Ohhhh şükür influenza değilmişiz 16,5 aylık halimizin akibeti

       Miniğim kakasını ısrarlar yapmayınca geç saatte yapar da sonuç yarına kalır korkusu ile biraz yağ müdahalesinde bulundum Allah'tan ishalimiz durmuş dostlar doktorumuz ishal devam etmezse korkulacak bir şey yok demişti aradım tahlile gerek yok demek virütik bir şey bir ilaç yazayım günde 3 kere onu içsin dedi.Nasıl rahatladım bir bilseniz.Rabbime şükürler olsun inşallah ishalimiz daha devam etmez.

     Bu arada boyumuz 80,5 cm kilomuz içler acısı 9770 gram ilk defa 11 kiloya yaklaşmıştık ama alerji için uyguladığımız gıda rejimi ve ishal bizi başa sardı olsun miniğim iyi olsun da gerisi boş doktorumuz boyu konusunda müdahaleye gerek yok (kalsiyum desteğine)dedi.

    Alerjimiz konusuna da ilerlemelerimiz var doktor bey kullandığımız kortizonlu damlayı kesti sadece şurubumuzu kullanacağız veeeee esas bomba artık PEYNİR deneyeceğiz.Alerji konusunda hiç bu kadar çabuk iyileşme beklemiyordum dedi doktorumuz.Ama hak ettik peynir ödülünü,kaç aydır dikkat ediyoruz,Lina tıkanmasın diye evde parfüm bile sıkılmıyor .

Hadi bakalım gazamız mübarek olsun..


     Bu da bizim doktor amcamızın muayenehanesindeki bekleyişimiz annem beni yataktan kapıp götürdüğü için üzerimde cicilerim yok kusura bakmayın teyzelerim.