Yetti ya Yetti Yani

   


Kızım,eserinle iftihar et vallahi billahi ben 50 kilo iken kendimi kilolu sanıyordum amma velakin şimdi 60 kiloyum ve MUTSUZUM.

   Önceleri aldığım bir çok hormon sayesinde oldum mu sana 56 kilo,o kilo ile de hamile kaldım (elhamdülillah.... O zaman sorsalar "156 kilo olsam,aman hamile kalayım da ne olursa olsun derdim" o ayrı konu) sonrasında gebelik şekeri çıkınca 7 aylığa kadar 4 kilo alan ben 36+5 te kontrole gittiğim sırada doğuma girdiğimde toplamda 6 kilo almıştım.

      Bu 6 kiloyu da hiç spor yapmadan aldım yani o düdüklü tencere gibi (Ebru Şallı )  hava kaçıra kaçıra spor yapmadan da az kilo alınabiliyormuş,bununla birliktede Çağla Şikel ve Ebru Şallı'nın da rekorunu kırmış oldum.Sen sonrasından haber ver dediğinizi duyar gibiyim ama demeyin dostlar vaziyet vahim.

   Sonra diyet yaptığım o hamilelik döneminin acısını çıkarmak için o çok bilmiş olan ve hiç dinlemediğim yaşlı teyzelerin "ye kızım ye,sütün artsın" lafları bir hoşuma gider olmuştu.E bende yedikçe yedim yedikçe yedim oldum sana 68 kilo...

    Ahhhh Merve ahhhhh...Üniversitedeyken ben,kendimi hiç kilo almayacak sanırım hatta ev arkadaşlarım "Bu kadar çok yiyorken nasıl kilo almıyorsun?..." derlerdi.26 benden kot giyerdim de hafif bol gelirdi.

    Ya şimdi dolapta bir ton eşya var ama ben hiç birinin içine sığmadığım için hep aynı siyah kotu giyip duruyorum.

Bu vesile ile gittim 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kendime spor merkezine üyelik hediye ettim ve spora başladım.Ama gelin görün ki bu iş sadece tepinmekle olmuyor çenenide tutman gerekiyor.





Bende bundan yola çıkarak kaç gündür diyet listeme uyuyor,yediklerime dikkat ediyor ve şekeri sadece meyveden almaya çalışıyordum ama yeter yahuuu yeter..Canım nasıl çikolata istedi burnumda tüttü resmen hemen bizim ıvır zıvır dolabı imdadıma yetişti ne varsa koydum önüme.











Önce bir çokonat yedim afiyetle sonra da içim bayıldı bir paket cipsi yedim...Ohhhh sefam olsun vallahi ne güzel şeymiş kaçamak yapmak.










Şimdi damarlarımda serotoninler geziyor.Mutluluğuma diyecek yok.

DENEYİN ANACIĞIM VALLAHİ SÜPER OLDU.