Anne kız aynı kıyafet.

Miniğim benim hep hayalimdi özel bir günde seninle aynı giyinmek,nedense hep baktım baktım ama bulamadım,bazı anne kız markaları var ama onlarda da sana beğendiğim kıyafeti kendime yakıştıramadım,kendim için beğendiğimin  aynısı senin için yoktu.Bir çok yerde hep 3 yaş  üzeri çocuklar için üretim yapılıyordu.

Sonunda dedim Merve sen yap kendince bir tasarım otur dik.Ve sonunda işte bu resim ortaya çıktı umarım ileride "Anne beni ne hale soktun" demezsin.

İşte anne-kız kıyafetimiz için hazırlık aşamalarımız.





Önce kendime siyah taftadan yarım daire bir etek kalıbı kestim.E malum ben Lina gibi zayıf olmadığım için tam daire kloş etekte fena kilolu dururum diye kendime yarım daire yaptım.







Benim bluzum hazır ama Lina için hazırını bulamadığımdan ona da benimkinden alıp daralttım ve bebekler için siyah atlet olmadığı için onuda penyeden kendim dikmek zorunda kaldım.




Benim külüstür makinem şifon tül vs.cinsi kumaşları dikerken yırttığı veya sardırdığı için kağıtla dikiyorum güzel bir çözüm benim gibi sıkıntı yaşayanlara öneririm.





Lina'nın eteği beni bayağı zorladı eteğin bel kısmını lastiğe yedirmek bayağı bir zamanımı aldı.









VE SONUNDA ORTAYA BUNLAR ÇIKTI..




Kuzenimin oğlunun nişanında işte ana-kız bu haldeydik...
Miniğim sende kıyafeti giyerken çok ağladın sıkıldın ama akşam dolanırken herkes seni sevince seninde hoşuna gitti.Kokoş anasının kokoş kızı....