Anne Çocuk Blogları -3- Müge'nin Listesi


Müge'yi tanıtmaya başlarsak eğer elinden her iş gelen bir kişi fakat en önemli görevi tabi ki anne olmak bu vesileyle oda "Anne ve Çocuk Blogları " na katıldı.Müge'nin bloğunun ismi de "Müge'nin listesi" Yada siz onu "O bir anne" olarak tanıyorsunuz?




Sevgili Müge bize kısaca kendinden bahsetsen?

O bir anne,bebeğinin gelişi ile işi gücü bırakıp,tası tarağı toplayıp taşraya yerleşen bir anne.Şimdi ise işi de gücü de kızı.

Nasıl bir annesin?

Kızını anlamaya çalışan,onun gelişimi için her şeyi yapabilecek bir anneyim.Keskin kuralları olan bir anneden ziyade esnek ve onunla büyüyen bir anneyim sanırım.

Çocuğunuz kaç yaşında?

Henüz 2,5 yaşında.

Çocuğunuzla nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Şu ana kadar oyun, park,kitap,yürüyüş ile zamanımızın çoğunu geçiriyordukAncak yarından itibaren hayatımıza kreş olgusu girecek yeni bir dönem.Yeni bir süreç (Hatta şu aralar girdi bile çünkü sorular önceden cevaplanmıştı.)

Blog hayatınız nasıl başladı? Neden "Anne ve Çocuk Bloğu" olmayı tercih ettiniz?

Aslında 2009'da gezi bloğu olarak başladı ve çok uzun bir süre boşlamış bir bloggerdım.Kızımla beraber bu anları unutmak istemediğimden kendi kendime yazmaya başladım.Minik bir kar tanesi iken çığ olduk büyüdük.Annelerin derdi hep ortak. Tecrübelerimi içtenlikle paylaşmaya çalışıyorum.Tabi bu arada işi gücü bırakınca evde yeni işler yaratıyoruz,hayatı paylaşıyoruz yani.

Blogda ağırıklı olarak nelerden bahsediyorsunuz? 

Kızımla anılarımızı,gezip gördüğüm,deneyimlediğim her anı paylaşıyoruz.Bayağı Bayağı arkadaş olduğumuz,acaba yeni bir yayın var mı diye girip kontrol ettiğim blog sayısı oldukça fazla.Seviyorum sizi.

Son olarak bizlere neler söylemek istersin?

Paylaşmak insanı çoğaltan en önemli olgudur bence.Bende paylaştıkça çoğalmayı seven bir anneyim.Sosyal hayatımda da,sanal sosyal alanımda da her şeyi paylaşmayı seviyorum.

Müge'ye ulaşmak isterseniz eğer bloğu için bir tık ,Twitter için bir tık  Aynı zamanda Müge'nin bir pasajı'da var işte oda burada..


Hepiniz sevgiyle kalın

Eğer sizde "Anne ve Çocuk Blogları" Etkinliğine katılmak isterseniz.Bu sayfayı ziyaret etmeyi unutmayın....