Bal Yanak pazar gezilerinde.

   Zaman öyle çabuk geçiyor ki yetişemez oldum.Hele pazar günlerim su gibi geçiyor derler o misal işte.Bazen pazar günü için plan yapıyorum pazarteside bloğa yazarım diyorum ama nerdeee....Hafta başına iş yerinde hızla işe başlıyorum,cumadan kalanlar vs vs derken haftanın ortasına geliyoruz e bu seferde yeni hafta sonu planı yap derken bir bakıyorum yine pazartesi olmuş.Cumartesileri Lina ile beraber takılıyoruz pazar günleri babamızda eşlik ediyor.Sağolsun eşim  her konuda yardımcım olan bir insan maaşallah diyeyimde.Bu sebepten pazar günleri o Lina ile ilgilenirken bende kendime vakit ayırma fırsatı buluyorum.Genelde kahvaltıdan sonra gazete çay keyfi devam ediyor sonrada çocuğumuz bütün hafta evde diye mutlaka dışarıda geçireceğimiz bir plan yapıyoruz.Akşamına da bıcı bıcı ve uyku..


Bu yazımda son iki haftamızın Pazar günlerinden bahsedeceğim bahsederken de aklıma takılanları yazacağım.Zira bazı sorular var aklımda.

Bundan önceki pazar günü Lina top havuzuna gitmek istedi,çokta seviyor gitmeyi ama maalesef azman bazı çocuklar sebebiyle çocuğum etrafa baka kalmaktan başka bir şey yapamıyor.Bu top havuzu ve top havuzuna gelen çocuklar hakkında kafama takılanlar var..


  • Çoğu top havuzunda neden gözetmen olmaz?
  • Top havuzu oyun alanı vb. yerlerin hijyeni nasıl kontrol ediliyor.
  • Neden galoş kullanılmıyor?
  • Hasta salya sümük hasta olan çocuklar neden toplu çocuk oyun alanlarına getiriliyor?
  • Anneler çocuklarına neden objektif bakamıyor ? (Mesela ben kızım birini itince müdahale ediyorum izin vermiyorum ama kızım itilince "yavrum sen çekil kenara ki seni iter sonra" diyen dangalaklar olabiliyor.)
  • Ve asıl soru ben hala bu kadar rahatsız olmama rağmen neden kızımı top havuzuna ve oyun alanına götürüyorum.

Bir diğer pazar günüde Florya sosyal tesislerine gittik,aslında benim asıl amacım Lina babası ile oynarken fotoğraf çekmekti ama maalesef pek olmadı.

Lina dönen kaydırağı çok seviyor,öyle çok seviyor ki milyon kez kaysa bıkmaz.Salıncakla hiç arası yok eve aldığımızı boşuna almışız resmen.Onuna parka gelmeyi bende çok seviyorum.



Miniğime Not:Anneciğim önceden biz hep senin yanında olurduk hatta kayarken bile küçüksün diye birlikte kayardık.Artık sen uzun dönen kaydıraklardan bile kendi başına çıkıp,kendi başına kayabiliyorsun.