Sadece "biz ve kuzularımız" buluşması...

     Biz ,yaklaşık 3 yıl önce bir kadın forumunda açtığım bir konu ile tanıştık. Hamileliğimiz doğumlarımız vs. derken facebookta grup kurduk ve orada paylaşımlarımıza devam ettik.Sonra bir arkadaşımızın vesilesi ile aramıza Zuhal katıldı.Grup gel zaman git zaman fire verdi.Bazıları ile hala facebooktan görüşüyoruz.Hiç kopmadığımız o zamandan bu zamana görüştüğümüz dört kişi kaldı..Ben,Şebnem,Ayşe ve Zuhal.

   Bırakın sanal dostlukları insanın uzun yıllarını paylaştığı arkadaşlarından bile kopabildiği,herkesin kendi yaşam koşturmacasında önceliklerinin değiştiği dönemlerde her gün görüşebilmek,yüz yüze olmasa bile gün aşırı telefonlaşmak çok güzel bir şey .Bazen akrabadan bazen yakın bir dosttan bile önce bir şeylerimizi paylaşabilmek....İşte şu anki durumumuzun özeti bu.

Mesela Lina'ya bir şey olur hemen onlara yazarım,yada birimizin çocuğu hasta olur hemen arar sorarız.Birbirimiz için dua ederiz.Yaptığımız etkinlikleri haber veririz.Aile eş dost her konuda dertleşiriz.Dedik madem biz bu kadar yakınız ara sıra görüşelim.Şebnem kalktı benim kızımın doğum gününe geldi.Bende bir ara ona gitmek istiyordum ve geçen günlerden birinde buluştuk.Ayşe'de atladı geldi.İnstagram'a da resimlerimizi yükledik vs derken Zuhal'de yanımızda gibi oldu.Zuhal Ankara'da olduğu için aramıza katılamadı.İnşallah onuda ziyarete gideceğiz tek eksiğimiz hızlı tren.

Şebnem sağolsun döktürmüş.Bir ton şey hazırlamıştı.Yedik yedik patlayacaktık.Çocuklarımız hemen kaynaştı.Çok keyifli bir gündü sanki yıllardır yüz yüze de görüşüyorduk.

Sevgili Zuhal'in ve Naz'ın da yanımızda olmalarını isterdik ama :(( Bir daha kine skype ile bağlanacağız kendilerine....


Zuhal ve Naz 






Biz saklambaç oynarken çok eğlendik 


Demem o ki bazen insan dokunmasada ,görmesede kaynaşabiliyor,bu dostluğumuzun hiç bozulmaması dileğiyle.