DÜNYANIZI DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUM...MUTLU EBEVEYN MUTLU ÇOCUK... BAL YANAĞIN YENİ YÜZÜ....

Dün Lina'nın pedagog görüşmesi vardı.Gayet güzel geçti.Bunu bir yazı dizisi olarak yazmaya karar verdim ki benim gibi sıkıntı yaşayan olursa onlara yol gösterici olsun.

Dünkü görüşmeden alıntılayacak olursam eşim benim bu aralar sosyal alemde çok yoğun olduğumu ve elimden telefonu düşürmediğimi ufak bir sitemle doktorumuza belirtti.Yanlış anlaşılmasın şikayet maksatlı değil bazen benimde bunaldığımdan ve bunu yaparak deşarj olduğumdan bahsetti.Sevgili Aytül hanımda bunun çok normal olduğunu,Lina geç yatan bir çocuk olduğu için kendimize özel hiç vaktimiz kalmadığını;bizimde bu vakitlere ihtiyacımız olduğunu,yaşayamadığımız için de çocuktan çaldığımızı söyledi.Bunun neticesinde de Lina ile etkin vakit geçirmediğimizi suratımıza bir tokat gibi çarptı.Tabi o naif ve tatlı konuşmasıyla.

Hani bazen her şeyi bilirsin ama biri,bambaşka biri söylemediği zaman dank eder ya işte o misal oldum bende.Sonra şunları söyledim:Kendime zaman ayırmak isterken korkuyorum.Spora bile gitmiyorum  sadece bu aralar Sosyal Anneler etkinliğine gittim.Lina gelmek isteseydi onuda götürecektim ve dikkat ediyorum ki spora gittiğim akşamlar belki daha az zaman geçiriyoruz ama ben daha sabırlı daha enerjik bir anne oluyorum.

İşte beklenen cevap geldi."Mutlu Ebeveyn,Mutlu Çocuk".Süreyi abartmadan spora gidin ve kendinizi boşaltın ama eve gelince elinize telefon almayın yada o uyuyunca alın.Siz mutlu ve huzurlu olacaksınız ki çocuğa bu geçsin en öncelikle bunu sağlamamız lazım.Çocuklar duyguları hissetme konusunda çok açıktırlar.Lina sizdeki değişimi hemen fark edecektir.

Bu görüşmeden sonra çok rahatladım.Hafifledim sanki.Kararlar aldım, kendim ve ailem adına.


  • Daha düzenli yaşayacağım.
  • Spora başlayacağım
  • Diyete yani sağlıklı beslenmeye geçeceğim
  • Lina ile etkin vakit geçireceğim
  • Eşimle vakit geçirmek için zaman yaratacağım

Bu kararlar kafamda konuşma balonları gibi dönerken,terapi bitip de yollara düşünce twitter'a bir bakayım dedim.Bu kadar aktif olduğuma bakmayın ben 16.Şubat.2013 tarihinden beri aktif  Twitter kullanıyorum.Birde ne göreyim uzun zamandır beklediğim blog tasarım işi sonunda gerçekleşmiş.



Gece yani biz ona öyle diyoruz çünkü sanal alemdeki rumuzu bu,harika işlere imza atıyor,güzel tasarımları var.Bunları ayrı bir blogda topluyor bakmak isterseniz tıklayın. Minik kızı Dila'ya rağmen beni ve benim gibi ona bloğunu teslim eden bir çok kişiyi kırmadı ve annelik koşturmacasına rağmen bloglarımızı güzelleştirdi.

Bu işi yaparken bayağı bir sıkıntı yaşadı,slayt uymadı her şey tamamken yüklemede anlamsız bir hata oldu, hatta bir keresinde şöyle yazmıştı."Uzun zamandır en çok uğraştığım blog tasarım işi", "Bu işte tuhaflık var üzerinizde nazar mı var?Bir kurşun döktürün" ama her şeye rağmen bence bu bloğun tasarımının tamamlanması için dünden daha güzel bir gün olmazdı.İlk mailleşmemiz 30.Ocak.2013 müş aradan bayağı bir zaman geçmiş ama benim en kendimi pozitif hissettiğim zamanda bunun gerçekleşmesi süper oldu.Bloğum arayıcılığıyla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Ellerin kolların dert görmesin...Gece Design aynı zamanda bir çok maharetinin yanında lezzetli şeyler içinde blog yazıyor 


Hadi bakalım Lina düzelecek,ben daha kurallı olacağım ve bloğum güzel oldu Sosyal Anneler' imle mutluyuz hele birde sağlık sıhhat yerinde oldu mu TAMAMDIR.

Ben artık değişmeye karar verdim.BİR KADIN DEĞİŞİR DÜNYA DEĞİŞİR miş ya o zaman DÜNYANIZI DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUM..Beni takip edin dostlar.