Ht Hayat Hamilelik Günlüğü ilk 14 hafta

Sevgili dostlar sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum.

Hayatımın kesitlerini paylaştığım anı defterim burası, bunun yanında aktif olarak İnstagram ve Facebook ve Twitter da kullanıyorum.






Bundan sonra her hafta sizlerle Ht Hayat "Hamilelik Günlüğü" bölümde olacağım.Yeni bebeğimle yaşadığım şeyleri,bir hamilenin başından geçenleri;yemesi gerekenler,alması gerekenler,yapması ve yapmaması gerekenleri uzman fikirlerinden de destek alarak sizler için derleyeceğim.

Okumak isterseniz yaşadığım ilk 14 hafta ile ilgili ilk yazım yayında,

Bir hediye verildi bize. Hiç beklemediğimiz bir anda ve daha önce elde etmediğimiz şekilde. Minik bebeğimiz aile olarak bizi seçti ve başladı orada konaklamaya. Bizim daha hiçbir şeyden haberimiz yokken o bölünüp çoğalmaya başlamıştı bile. Haberi aldığımızda 5 haftalık embriyo şimdi ise 14 hafta 5 günlük bir fetüs.

İlk hamileliğimde yaşadığım yumurtalık kanseri sebebi ile tüp bebek yapmak zorunda kalmıştık. Sonrasında sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmek benim ve eşim için çok değişik bir andı.
devamı ise HT HAYAT HAMİLELİK GÜNLÜĞÜ bölümünde okumak için tıklayın.

Menü kolay kullanımı için de HT hayat sitesinden Çocukla Hayat başlığına girip,soldaki menüden Hamilelik başlığına tıklayıp Hamilelik Günlüğü'ne ulaşabilirsiniz.







Hamilelik Günlüğü