Magnet - Ozel Gunleriniz İcin


Geçtiğimiz günlerde kuzenim, oğluna diş buğdayı yaptırmak istediğini söyledi. Ben de ona kalıcı bir hediye yaptırmak istedim. Araştırdığımda hep klasik şeyler çıkıyordu. Ben herkesin o güne ait hatırlayacağı hoş bir anı olsun istiyordum. Bu vesile ile tanıştık Bebeğim Magnetleri ile. Sitelerini incelediğimde magnet yaptırma fikri iyice sıcak gelmeye başladı. Fiyatı uygundu, o güne dair güzel bir hatıra olacaktı hem de sürekli gözümüzün önünden duracaktı.

Siteyi inceledim ve hemen sipariş verdim. Onlar aynı gün demo hazırlayıp bana gönderdiler. Ben onayladıktan bir gün sonra ürün kargoya verildi. Hepsi ayrı ayrı jelatin içinde ve kalitesi çok yüksekti. Hatta altı kalın olanlardan kendimiz için de yaptırdım.



Ürünü siteden alabiliyor, telefonla da sipariş verebiliyorsunuz. Kredi kartı ile ödeme seçeneği olduğu gibi kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Magnetler parlak fotoğraf kağıdına basılmış, alt kısmında yapışan tabaka çok kaliteli ve su geçirmiyor, üzerine dokununca bozulacak gibi olanlardan değil gayet kaliteli.

Ben bir anne olarak ürün kalitesini çok beğendim ve bu yazıyı da sizlere tavsiye niteliğinde olsun diye yazdım. Siteye baktığımda aşağıdakiler benim favorilerimdi ayrıca magnet çeşitlerini de sizler için ekledim.

















Hizmet kalitesinden memnun kalmak, ürünleri kısa sürede teslim  almak, birçok çeşit incelemek ve az para ödemek istiyorsanız magnet yaptırmak için harika bir seçenek.




Doğum günü magnetleri  (çeşitleri için tıklayın)


Bebeklerinizin doğum gününü ölümsüzleştirmek amacıyla hem sizin için hem de davetlileriniz için güzel bir hatıra olacak doğum günü magnetleri istediğiniz şekilde tasarlanıyor. Belirlediğiniz konsepte göre veya girdiği yaşa göre...



Yenidoğan magnetleri  (çeşitleri için tıklayın)


Hastaneye gelen yakınlarınıza bu önemli gününüz için minik bir hatıra olarak ve onun doğduğu günü kalıcı hale getirmek için yenidoğan magnetleri iyi bir seçenek.






İlk diş magnetleri  (çeşitleri için tıklayın)


Miniğinizin ilk dişini kutladığınız o güzel günde hoş bir hatıra olarak ve minik bir hediyelik ilk diş magnetleri iyi bir alternatif.






Çizgi film karakterlerinden magnet   (çeşitleri için tıklayın)


Çocuğunuzun özel günleri için sevdiği karakterle süslenmiş doğum günü konseptlerini destekleyen bu magnetler hem onun hem de konuklarınızın hoşuna gidecek.


Takvim magnetler (çeşitleri için tıklayın)

Sevdiklerinizin resimleri ile ya da sevdiği çizgi karakterlerle süslenmiş takvimli magnetler buzdolabınızda sürekli duracak. Hem siz kullanabilirsiniz hem de yakınlarınıza hediye yaptırabilirsiniz.


Not magnetleri (çeşitleri için tıklayın)

Sevdiklerinizin resimleri ile ya da istediğiniz herhangi bir resimle bastırabileceğiniz not magnetleri unutacağınız şeyleri hatırlamak için iyi bir yol ya da liste tutmak için sevimli bir alternatif. Kalemli şekilde hazırlanan bu not magnetleri ile çocuğunuz bile minik yazı denemeleri yapabilir siz de özel günlerinizi ölümsüzleştirmek hem de yakınlarınıza hediye etmek için yaptırabilirsiniz. 




Şu şişesi etiketi (çeşitleri için tıklayın)

Özel günleriniz için hazırlanmış su şişesi veya başka şişeleri süslemek için yaptırabileceğiniz bu etiketler kendinden yapışkanlı tasarlanıyor, kullanımı da gayet kolay. 


bunun yanında 

Foto magnet, Sünnet konseptli magnetler, Mevlit magnetleri, Bebek şekeri kartları, Davetiyeler ve birçok çeşit magneti Bebeğim Magnetleri sitesinde bulabilirsiniz. Aynı zamanda kullanıcıların yorumlarını okuyabilir memnuniyet ölçümü yapabilirsiniz. 

Bunlar da bizim yaptırdıklarımız








magnet doğum günü için magnet