Anne ve Çocuk Blogları -1- Tontirikler

Onu herkes ÇAÇARON BLOG OLARAK TANIDI AMA ARTIK İSMİ DEĞİŞTİ .......ŞİMDİ Tontirikler ve Mor Cafe  OLMAK ÜZERE 2 BLOGDA SİZLERLE

Herkese Merhaba; 

32 yaşında bir çocuk annesi,bir bebek hamilesi evinin hanımı,mutfağının aşçısı,çocuklarının annesi bir kadından herkese kocaman bir merhaba..
Kamu yönetimi mezunu bir ev hanımıyım:Çalışmamak hem şartların getirisi biraz da kendi tercihimdi.Yine de halimden ve dünyamdan memnunum.Kendi ufak dünyamda büyük ve yeni hayaller türeten,boş durmayı sevmeyen biriyim.




Blog dünyası ile tanışmam Oktay Usta sayesinde oldu desem ;ne dersiniz? Bundan 7 sene önce yine böyle karnım burnumdayken yemek sitelerini dolaşırdım her gün.Ve sonunda Oktay Usta'nın blogcudaki sitesini keşfettim.Sonra fark ettim ki ,bu blog denen şeyi herkes yapabilirmiş,ücretsizmiş,koskaca Oktay Usta bile onu kullanmış ,ben neden yapmayayım dedim.İlk zamanlar ne yazacağımı bilmez durumda diğer blogları okumakla yetindim.Daha sonra bebeğim doğdu.İlk yazımı kızım 8 aylıkken yazmışım ve hala bloğumda durur.


Kızımın her anı,yürüyüşü,ilk dişi,hastalıkları,sütten kesilmesi,her şeyini saniye saniye kaydetmişim bu dijital günlüğüme.

7 yıl içinde hobilerim gelişmiş blog dünyası ile.Elime tığ almamışken bir de baktım ki çeşit çeşit örgü örer olmuşum.Mutfakta da azımsanmayacak derecedeki çabalarım ikinci bir blog açmaya itti beni.Ve şu anda Tontirikler ve Mor Cafe  olmak üzere 2 bloğum mevcut.Bu dünya öyle derin ki,içine daldıkça öğrendiklerin çoğalıyor.Öğrendikçe yapmak istediklerin.







O zamanlar 10 aylık olan kızım şu an 7 yaşında,birinci sınıf öğrencisi ve hatta abla olmak üzere..
Şu aralar ikinci bir heyecanı daha yaşıyor yüreğim.İçimde ufak bir can büyüyor.Yaşadığım her gün için ,güzel kızım için,ailem ,eşim için Allah'ıma binlerce şükürler olsun.
Yeni başlangıçlarımızla ve devam eden hayat serüvenimizle,çoğalmasını beklediğimiz çekirdek ailemizle biz hep burdayız,sizleri de bekleriz






Neyran'ın çok yönlü dünyasına sizde dalmak isterseniz blog isimleri üzerine bir tık lütfen.Bu blogda herşey var,evlada dair el işlerine diar,mutfağa dair,okula-eğitime dair hatta yeni bir bebeğin oluşuma dair...

Neyrancığım katkılarından dolayı teşekkür ederim sevgiler....