Herşey özlemekten mi acaba?

Merhaba dostlar,öncelikle bana moral veren tüm dostlarıma teşekkür ederim,sonrasında da gelelim doktorumuzun dediklerine:

Doktorumuz gerçekten ultra mega bir ortopedist harika bir doktor,zaten pedatrik ortopedist olmasınında etkisiyle kızıma çok sakin ve tatlı yaklaştı,hatta doktorda üzerini soyduğum zaman üzülen "doktor amca" şarkımızı söylemediğimizde ağlayan bir çocuk olan Lina,bu doktor amcasında hemde şarkısız doktorun onu soymasına izin verdi.Doktor amcamız baktı ve şunları söyledi:

*Çocukta fizyolojik bir bulgu yok.
*Kemik dokuda herhangi bir durum olsa zaten 2,5 hafta değil 2,5 saat durmazdı.
*"Bu durumu netleştirebilecek tek hadie dorsalomber MR çektirmek ki buda çok sesli ve en az 20 dk süren bir tetkik olduğu için çocuk uyuya bile uyanacağından sakinleştirici ile hallolucak bir durum değil anestezi gerekli ki bence şimdilik bunda gerek yok.
*"Büyüme ağrısı bu gibi bulgu vermez ve genellikle uykudan uyandıran bir ağrı değildir".
*"Eğer birşey varsa yumuşak dokudan kaynaklandığını düşünüyorum,yada böbrekten,fakat idrar tahlili temiz çıkmış sadece bazı taş olması durumunda böyle ağrı olabilir ama taş yerinden oynamadığı sürece,bir kanama yapmaz buda idrar tahlilinde çıkmaz" dedi.Beklemeliyiz.

VEEEEEE gelelim esas yoruma;

"En önemlisi annesini özlüyor ve piskolojik olarak dikkat çekmek için yapıyor olabilir" dedi Ben yalnızkende ağrıyor diyor gizlice gözlemliyorum deyince şuna karar verdik

1 hafta ibufen tedavisi deneyeceğiz geçmezse MR mecburi olacak,ve ağrıyor dediği zaman "Aaaaa doktor amca geçti dedi kızım bak yok ağrı" diyeceğiz yada pek oralı olmayacağız.

Doktor bey bunu keşke onun yanında konuşmasaydık ilgilenmiyor başka şeye bakıyor gibi yapıyor ama radarları açık çocuklar çok akıllıdır herşeyi anlar taktiklerinizi çaktırmayın dedi.

Şimdi bizi bir haftalık bir süreç bekliyor umarım sadece basit bir KAPRİSTİR...

Bu arada yüzünede söyledim hiç bu kadar ilgili,sevimli ve cep telefonunu bile hemen veren,istediğiniz zaman arayabilirsiniz diyen bir Doç. görmemiştim.Teşekkür ederiz Doç Dr Ahmet DOĞAN