BİZ KİMİZ

Yaşamımda karşılaştığım en büyük sağlık problemi ile (yumurtalık kanseri) mücadele ederken, bir bebek sahibi olabilmek tek arzumdu. Bu tarif edilmez istekle yanıp tutuşurken; araya büyük bir ameliyat, zorlu bir tüp bebek süreci, ancak 36 hafta sürebilen bir hamilelik dönemi sığdı.
Sonunda mis kokulu bebeğim kollarımdaydı. O benim mucizemdi. Ben onun her anını içime kazımalı ve unutmamalıydım.
Oysa zaman çok çabuk geçiyor ve yaşananlar zihnimde silikleşiyordu. Ânı resimlerle dondurmak elimizdeydi, peki ya o an yaşadığımız duyguları, onları nasıl saklayacaktık?
İşte www.balyanaginhikayesi.com bu sebeple kuruldu. Bir annenin,annelik duygusu içine düştüğü andan itibaren yaşamaya başladığı araştırma ,öğrenme, paylaşma,zaman zaman yol gösterme,zaman zaman dertleşme duygusu ile…
Bu blogda kızımın büyüme hikayesinin yanı sıra uzman makaleleri, kendi kişisel deneyimlerim, annelik ve çocuk konusunda katıldığım seminerlerin /eğitimlerin notlarını da bulabileceksiniz. Konu başlıklarım; günlük yaşam, hamilelik-doğum, annelik, hastalık-sağlık, kendin yap bunun yanı sıra kanser ve tüp bebek sürecinde yaşadıklarımda bloğumda yer alıyor. Bir çocuğun bebeklikten itibaren beslenmesi, büyümesi, psikolojik gelişimi, yapabileceği aktiviteler ve okul hayatı gibi konulara da ayrıca değiniyorum.
Blog yazmak beni çok mutlu eden bir uğraş ama okuyanlardan gelen güzel yorumlar esas mutluluk kaynağım.
Siz de bu güzel hikayeye ortak olmak isterseniz tüm irtibat adreslerim burada

                                                                                                                             Merve Selim