DOĞUM GÜNÜ DAVETİYESİ HAZIRLAMAK

    O kadar çok şey var ki yapmak istediğim.İçi yapılacak bir çok şey ile dolu bir klasör var masa üstümde.Beğendiğim yapmak istediğim şeylerin resimleri hep kayıtlı onda.Bunun yanında yazmak istediğim bir çok başlık not defterimde listelenmiş,yazılmak için sıra bekliyor.İtiraf ediyorum instagram' a dalınca twitter'a bulaşınca blog ihmal ediliyor,bu bir gerçek.

   Bunun yanında yürek acısı gibi sızlayan blog ziyaretlerini yapamama mevzusu var ki içim içimi yiyor.Google reader'ın gidişinden dolayı Feedly kullanmaya başladım ama instagram'a bak twitter'a bak derken vakit kalıpta blog okuyamaz hale geldim.

   Bundan sonra kendime kota koyacağım.Sosyal medya manyağı gibi elimde telefon yazıp-çizip,çekip-koyup duruyorum.Bazen diyorum ne gerek var bu kadar paylaşmaya;bazende seviyorum paylaşmayı.

   Öyle böyle derken aklımdakileri yapmaya koyulayım dedim.Patronlarım yokken bu sevimli küpü yaptım.

   Küp kalıbının nasıl olduğunu bilmeyen yoktur herhalde varsa da google'a küp kalıbı diye yazınca çıkıyor






 
      İşte bu benim değişik küpüm.Ben sticker olarak basılmışını küp haline getirebildim çünkü sevgili patronum davetiye halini küp haline getireceğim sırada ofise geri döndü.






     Benim sticker olarak bastığım yere siz davet metninizi yazabilirsiniz.Şablonu excelde hazırladım sonra A4 fotoğraf kağıdına bastım.Hafıza kartımı kaybettiğim için bu resimler ancak bu netlikte çekilebildi idare edin.




Not:Sadece davetiye değil daha büyük ölçülerde yapılırsa masa üstü fotoğraf süsü,ipe asılırda bir yerden sallandırılırsa küp resimlik gibi bir çok türevleri alınarak kullanılabilir.