Hepimizin için en hayırlısı.....




Hiç unutmuyorum 3 hafta önce o günü,Gülhane Parkı öyle anlamsızlaşmıştı ki gözümde çimlere bakınca gözlerim dolmuştu,Lina'ma üzülüp yazmıştım o pembe çerçeve içindeki yazımı.

Şu güzel cuma vaktinde diyeceğim o dur ki RABBİM YÜREKTEN EDİLEN HİÇBİR DUAYI GERİ ÇEVİRMİYOR.Dua ettiğiniz şey olmuyor sanmayın.Eğer olmuyorsa mutlaka vardır onda da bir hayır.

Lina için dua ettiğim zaman en çok korktuğum şey,arabaya binsin diye dua etmekti çünkü;aman bu sefer arabaya biner başına bir kaza gelir "Hayırlısını iste Merve!" diyordum hep kendime.

Hiç karşılığını beklemeden öyle çok dua ettim ki yolda,evde,işte,namazda,sporda aklıma nerede gelirse "Rabbim hayırlısını sen bilirsin bana onu nasip et,ve nasip ettiğin şey istediğim şey değilse dayanma gücü ver." diye...

Maaşallah sonunda kabul oldu dualarım,aşağıdaki resim bu hafta sonu Gülhane Parkı çimlerinde çekildi -elhamdülillah-şu an bu yazıyı okuyorsan ve olmasını çok istediğin bir şey varsa hayırlısını iste ey okur,hayırlısı olsun,hepimiz için,her şeyin eeeeen HAYIRLISI....