toyzzshop.com ganimetleri..Oyuncak tavsiyeleri -3-

Son zamanlar akşam eve gelince öyle yorgun oluyorum ki Lina ile bol bol oyun oynamak istiyorum ama enerjim,gücüm tükenmiş oluyor.

O yüzden boğuşmak koşturmak gibi enerji atacak oyunlar oynarken çok zorlanıyorum gerçi Lina 'da kendi kendine oyun oynamayı seven bir çok hakkını yemeyeyim.

Eğer çocuğunuzun "blok" oyunlarına merakı varsa Unico Plus'ı tavsiye ederim.Unico'nun bloklarından biz çok memnun kaldık.

Ürünü toyzzshop.com un mağazasından almıştık ilk aldıklarımız Hello Kitty konseptliydi daha sonra Lina Arı Maya konsepti olanından istedi.Ürünü bloklar kategorisinden seçtik son derece memnun kaldığım bir site ki ben netten alışveriş pek sevmem.Ücretsiz hediye paketi seçeneği de gayet güzel düşünülmüş çocuklar hediye paketinde oyuncak alınca çok daha merakla açıyorlar.



Bunun yanında bir de Lina'ya oyun hamuru seti aldım.Onu da bu kategoriden seçtik.

İki oyuncağı da seçerken dikkat ettiğim şey Lina'nın seçimleri.Lina özgür olabileceği oyuncakları tercih ediyor.Bir blok oyunu,onun için binlerce çeşit oyun demek.





Bunun yanında oyun hamuru da onun ince motor gelişimi için çok önemli.Ayrıca makas kullanmaya kolaylıkla alışabilsin,alışırken de kendine zarar vermesin diye bu oyun hamuru setini seçtim.Çünkü Lina okula giden bir çocuk ve okulda makas kullanıyorlar genellikle öğretmeni yardım ediyor ama ben kendide öğrenebilsin diye bu seti tercih ettim.



Geçen katıldığım bir eğitimdeki uzman, çocuklar blok oyuncaklar ile oynamayı seviyorsa analitik zekaları kuvvetlidir demişti.Bu beni çok sevindiriyor.Lina gerçekten de sebep sonuç ilişkisini iyi kurabilen ve algı seviyesi yüksek bir çocukmuş (bunu ben değil pedagogoumuz söylüyor)   bu vesileyle de bazı şeylerden duygusal anlamda da fazla etkileniyor.Onun kendini boşaltabilmesi ve bizimle daha iyi iletişime geçebilmesi içinse tek çare oyun..

Biz bu oyun hamuru setini ve Arı Maya bloklarımızı çok seviyoruz size de tavsiye ederiz.Kolaylıkla almak için ise toyzzshop.com a uğramayı unutmayın.