Kız oyunları sitesi

Bizim zamanımızda kağıttan kıyafetler vardı ve biz onları yine kağıttan yapılmış bebeklerimize giydirirdik. Değişen teknoloji çağı ile oyunlarımız değişmedi ama çağa ayak uydurdu.  Bize çocukluğumuzu hatırlatan giysi giydirme oyunları, şimdi en yeni ve farklı versiyonları ile bebekoyunu.net 'de karşımızda.

Farklı ve sevimli karakterlere yer verilen tüm bu oyunlarda, amaç sadece eğlenmek. Sizden ekstra hiçbir şey istenmiyor. Keyifli vakit geçirmek amacı ile tasarlanmış oyunlarda hem eğleniyor hem de kıyafet takıntısı yaşayan çocuklarınıza farklı yaklaşımları gösterebiliyorsunuz. Oyunların hepsini günlük yaşantınızda yaşadığınız sıkıntılarınızı dile getirme aracı olarak kullanabilir, etek giymeyen kızınıza "Bak etek giymek ne güzelmiş değil mi?" diyerek bildirimlerde bulunabilirsiniz.





Bir diğer kız oyunu ise Pasta oyunları . Hızla yaşadığımız şehir hayatında deneyimleyerek öğrenmek en önemlisi ama günün yorgunluğu üzerine undan yumurtadan bir pasta yapmaya fırsat bulamadığınız anlarda kızınızla güzel bir pasta yapmak isterseniz işte doğru yerdesiniz.Bayılacağınız başka kız oyunları içinde durmayın, tıklayın!