Bez cadir ve uyku mati Nanookkids

Çocukken en sevdiğimiz şey abimler ile çadır yapmaktı. Koltuk minderlerini yerinden çıkarır ve dikleştirir, üzerine de battaniye kapatırdık. Bisküvilerimizi alır çadırımızın içinde yerdik. Akşam olunca annem "Çocuklar hadi bakalım toparlayın ortalığı." dediğinde içimiz giderdi emek harcayarak yaptığımız çadırımız bozulacak diye.

Çadır yapmanın bir çocuk için ne kadar keyifli olduğunu biliyordum. Yapmak ne kadar keyifli ise bozmak da o kadar üzücüydü. Lina' da tıpkı bizim gibi çadır yapmayı çok seviyor kardeşi ile koltuk minderlerinden yaptığımız çadır günlerce salonun ortasında kalsın istiyordu.




Onlar için kalıcı bir hediye almak istediğimde ilk aklıma gelen çadır oldu. Sevimli, odalarında sürekli durabilecek, ikisinin içinde rahatça oynayabileceği, kapattığımızda kolayca kaldırılabilen ve başka yere götürmesi kolay olabilecek bir çadır.






Tam ben böyle düşünürken kapımız çaldı ve Nanookkids'den çadırımız geldi. Bunun yanında bir sürpriz daha vardı. Lina çadır kurulana kadar sabredemedi ve o gece içinde uydu.






 Çadır daha çok ablanın hayaliydi, e minik oğlana da bir ufak hediye olmalıydı. Miniğim için de uyku matı istemiştim. Bir yere giderken kolayca yanımızda taşıyacağımız, kendini içinde sıcacık hissedecek, kolay temizlenebilen,terletmeyen ve işlevsel bir uyku aparatı.





İlk zamanlarda bunun içinde durmaz kalkar gider diyordum ama o da sevdi ve içine koyunca kalmak istemedi.



Çocuk olmak öyle saf, öyle güzel bir şey ki... Hayallerinin karşılığı bulunmuş bir çocuk, insanın yüzünü güldürmeye yetiyor. Memnuniyet gülümseme olarak yüzlere yansıyor. 

Siz de ürünleri incelemek ve kullanıcı yorumlarını görmek için instagram sayfasına , satın almak için ise melisaToys.com 'a tıklayabilirsiniz. 

bez çadır, oyun çadırı, uyku matı, uyku aparatı, taşınabilir çadır