A101 Kampanyarının Tüm Detayları

A101 Kampanyalarının Tüm Detayları



A101 marketlerinin sloganı ‘Harca Harca Bitmez’ şeklindedir ve gerçekten bu marketlere gittiğinizde oldukça uygun fiyatlarla alışveriş yaparsınız. Kasaya geldiğinizde elinizde birden fazla ürün olur ve oldukça az fiyat ödersiniz. Bu da benim gibi pek çok müşterisini memnun eden bir özelliğidir. Bu sayede Türkiye genelinde hızla büyüyen market çok fazla müşteriye sahiptir ve her şehirde pek çok şubesi bulunmaktadır. Örneğin ben hem evime yakın hem de işime yakın olan A101 marketlerinden alışveriş yapıyorum. Bu sayede hem zamandan hem de paradan tasarruf etmiş oluyorum. Marketin en sevdiğim özelliği ise birbirinden seçkin ürünlerin bulunması ve bunların belirli günlerde kampanyalı fiyatlardan sunulmasıdır. Örneğin; A101 marketleri Türkiye’de ilk defa uygulana bir kampanya gerçekleştiriyor. Bu kampanyanın detaylarına http://www.a101.com.tr/brosurler/ikincisi-50-indirimli/ adresinden ulaşabilirsiniz.



Kampanya Detayları Nelerdir?


·         www.a101.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz kampanyanın detayları aşağıdaki gibidir;
·         Bu kampanya, Türkiye genelinde 81 ilde uygulanmaktadır.
·         Bu kampanya Türkiye’de ilk ve tektir.
·         Bu kampanyada alacağınız ikinci ürün için %50 indirim uygulanmaktadır. Bu sayede aynı üründen iki tane aldığınızda büyük bir indirim elde edersiniz.
·         Kampanyada yiyecekten deterjana pek çok ürün bulabilirsiniz.
·         Kampanyanın geçerli olduğu tarihler Cumartesi’den Cuma’ya 6-12 Mayıs şeklindedir. Bu tarihleri arasında kampanya dahilinde olan ürünleri ikincisi %50 indirimli olarak satın alabilirsiniz.
·         www.a101.com.tr adresi üzerinden hangi ürünlerin indirimli olduğunun görebilir ve alışveriş yaparken daha hızlı davranabilirsiniz.


A101 marketleri bunun dışında her Perşembe indirim günü yapmaktadır. Yine Türkiye genelinde yapılan bu indirim gününde pek çok ihtiyacınız olan ürünü, ekonomik fiyatlar satın alabilirsiniz. Bu indirimin ürün yelpazesi oldukça geniştir. Tek gün için uygulanan bu kampanyadan kalan ürünler ise tüm hafta boyunca, yine indirimli fiyatları ile sergilenir. İndirim gününü kaçırsanız bile, ihtiyacınız olan ürün marketlerde varsa, yine indirimli fiyatlar üzerinden istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Sizde evlerinizin ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilmek için indirim günlerinde size en yakın olan A101 şubesine uğramayı unutmayın. Giyecekten gıdaya pek çok ürün için ekonomik fiyatları kaçırmamanızı tavsiye ederim.