Atasun Avantajları Tüm Hızıyla Devam Ediyor?


    Türkiye'nin her yerinden size yakın olmaya çalışan Atasun Optik, online mağazası üzerinden de alışveriş yapabilmenizi sağlıyor. Kampanyalı ürün grupları ve farklı ödeme seçenekleri ile kolayca beğendiğiniz modele sahip olabilirsiniz. Firmanın optik dünyasında değerli müşterileri her tarza her beğeniye ve her ihtiyaca yönelik farklı model seçenekleri bekliyor. Her sezon modanın estetik nüanslarını kendi çizgisi ile harmanlayan marka, şık ve cezbedici bir duruş yakalamanızı amaçlıyor. Ürün grupları arasından seçiminizi yaparak zarif duruşunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz.




İlk Alışverişlerde %30 İndirim

   Deneyimli ekibi ve güler yüzlü çalışma politikası ile hareket eden marka, online platform üzerinden ilk alışverişlerini yapan her müşterisine %30 indirim avantajı sağlıyor. Cazip şekilde alışverişlerinizi gerçekleştirmek ve bütçenize hitap eden bir ürün grubu almak için dilediğiniz zaman siteye üye olabilir, indirim kuponunuzdan yararlanabilirsiniz.

   %100 müşteri memnuniyetinin sağlandığı site üzerinde tüm ürün gruplarında ömür boyu ücretsiz bakım yaptırma hakkına da sahipsiniz. Güneş gözlüklerinizin vida değişimi, plaket, sap ve vida ayarı gibi tüm işlemlerini kolayca yaptırabilirsiniz. 37 ilde faaliyet gösteren markanın tüm hasarsız ürünlerini orijinal faturanız ile birlikte 14 güne iade edebilir veya 30 gün boyunca değiştirebilirsiniz.
Tüm güneş gözlükleri 2 yıl boyunca garanti kapsamında. Şeffaf fiyatlandırma kolaylığı sunan ürünler, böylelikle her bütçeye hitap eden standartlar çerçevesinde satışa sunuluyor. Markanın sunduğu bir diğer avantaj ise ultrasonik özel temizlik. Üstelik tüm ürünleri Atasun Optik'ten almamış olsanız dahi ücretsiz temizlikten faydalanabiliyorsunuz.


Optik Piyasasında En İyi Görüş Kalitesi

Dünyada toplam 44 ülkede faaliyet gösteren Atasun Optik, kaliteli bir görüş yakalamak isteyen müşterilerine en iyi fiyat garantisi ile ürün grupları sunuyor. Ekonomik fiyatlarla müşteri memnuniyetinin garanti edildiği site üzerinden keyifli bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hemen üye olabilir, avantajlı kampanyalardan yararlanabilmenin keyfine varabilirsiniz. Yüzbinlerce müşteriye uzmanlık alanı çerçevesinde hizmet sunan markanın kampanyalarını yakından takip edebilir ve online ortamdan kolay bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik farklı markalar arasından dilediğiniz şekilde seçim yapabilmeniz mümkün. Yüzünüze ve zevkinize giden modeli https://www.atasunoptik.com.tr/ tercih ederek online platformdan alışveriş yapabilmenin ayrıcalığını yaşayın.