Form Assist ile Sağlıklı Yaşam Günleri


Hani hep deriz ya; 

Diyetisyene gitmeye vakit mi var. Diyet yapamıyorum. Motivasyonum düşüyor.
Spor salonları bir dünya para. Ona kim zaman ayıracak? Üşeniyorum. 

Artık bahane kalmadı çünkü Form Assist App ile artık Beslenme Uzmanı ve spor eğitmeniniz cebinizde. 

Form Assist Beslenme Uzmanı ve Spor Eğitmeni desteğini aynı anda sunan tek mobil uygulama. Form Assist'i indirdiğinizde uzmanlar sizin kişisel verilerinizi analiz ediyor ve  kişisel hedefleriniz ve beslenme alışkanlıklarınız doğrultusunda bir plan hazırlıyor. 




Değişen önceliklerimiz  ve zamandan  yana duyduğumuz sıkıntı sayesinde her hafta diyetisyene ya da haftada 3 gün spor salonuna gidemiyoruz, bu yüzden de bize anlık destek sağlayacak bir şeylere ihtiyaç duyuyoruz. İşte Form Assist burada devreye giriyor.


Mesela arkadaşlarınızla dışarı çıktınız ve canınız tatlı istedi işte bu noktada diyetisyeniniz ile anında iletişim kurup günün devamındaki beslenme düzeninizi programlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda kişisel hedefleriniz doğrultusunda oluşturulan egzersiz programını videolu bir şekilde seyredebiliyor, spor eğitmeniniz size eşlik ederken spor yapabiliyorsunuz.















Tüm aylık verilerinizi aplikasyon içinde depoluyor ay sonunda uzmanınızdan aylık değerlendirme alabiliyorsunuz. 

Ve en önemlisi hepimiz biliyoruz ki kalıcı sağlık yaşam alışkanlığı edinmek, egzersizi bir hayat rutini haline getirmek hiç de kolay değil. Bu yolculukta zaman zaman motivasyonumuz düşebiliyor, zaman zaman yapmak istemiyoruz ve işte burada Form Assit uzmanları sizlerin motivasyonu için destek de sağlıyor.

Lütfen Form Assist ' i indirin ve ücretsiz de faydalanabileceğiniz birçok modülü deneyimleyin. İçinde birbirinden faydalı tarifler, ücretsiz seyredebileceğiniz egzersiz videoları, sağıklı yaşam için sizi motive edecek tüyolar var. 



Biz Form Assitle Ağustos Ayı Boyunca  Şişli Belediyesi  desteği ile Maçka Sanat Parkı'nda olacağız. 

Etkinlik takvimi görselde yer alıyor. Etkinlik ücretsizdir ve tüm herkes davetlidir. Bize katılıp keyifli dakikalar, spor ve bilgi dolu 








form assist,spor,fitness,yoga,açık hava