Huuu Huuu içimde misin????

Hamileyim


    Miniğim bu bekleyiş beni öldürüyordu her gün iğne vurulmaya gidiyordum, çok acıyordu ama dayanılmayacak kadar değil sonra yürüyüş yapıp eve geliyordum ,ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum ama duyduğum bir şey vardı bol bol ananas yemek ve ben bol bol ananas yiyordum.Transferden sonraki 12. gün kan testi yapılacak ve Beta Hcg değerime bakılacaktı değer 50 çıkarsa ne ala ama çıkmazsa sana elveda diyecektim.Senin bu sabırsız annen 12 gün bekleyecekti he duyda inanma(!) Nitekim de bekleyememişti sanal alemin tatlı dostu Ezgi teyzen beni teşvik edince 6. gün öğlen idrarı ile ilk evde yapılan gebelik testi denemesi ince belli belirsiz bir ikinci çizgi ile sonuçlandı.Annecik şaşırdı,banyoda kala kaldı.Nasıl yani? Bu çatlatma iğnesinin olabilecek etkisi miydi, yoksa annecik hamilemiydi? Eğer hamile ise ameliyat olduktan sonra bir yıl geçmişti ve o kötü günün yıl dönümünde böyle bir haber almak harika olurdu.Bu test en kısa zamanda sabah idrarı ile yeniden denenmeliydi annecik 7. günün sabahı gizlice kalktı ve bir idrar testi daha yaptı oda ne !!! 2. çizgi artık daha belirgindi ve annecik kararını verdi 12. gün beklenmeyecek ve kan testi için hastaneye gidilecekti.

    Babacığın işe gitmesi beklendi anneanneciğe pembe bir yalan atıldı ve hastane yollarına düşüldü.Eğer hamile ise bunu kimse bilmemeli ilk babacık öğrenmeliydi.Kan verildi ve sonucun maili beklenmek üzere evin yolu tutuldu.Bu daha önce yaşanan hiçbir heyecana benzemiyordu yani tatlı,kötü,sıkıntılı,umutlu,endişeli, meraklı işte bu duyguların hepsini içinde barındıran bir durumdu anneciğin hali.


     10 Nisan 2010 Saat 10:30 gibi mail geldi nasıl açılacaktı bu mail şimdi ya kötü bir sonuç çıkarsa annecik ne yapacaktı elleri titreyerek karşıdan yükle yazısının üzerine tıkladı dosya yüklenirken zaman geçmek bilmedi veee 7. gün sonucum 46,55’di.''Ne yani şimdi ben hamile miydim?...''Bu soruya daha tam anlamıyla cevap vermek mümkün değildi ama anneciğin sanal ortamdaki dostları halay çekmeye başlamıştı bile,kutlamalar başlamıştı.Şimdi annecik akşama kadar nasıl bekleyecekti.Nasıl oldu bilmiyorum ama içim içime sığmadı zor dayandım, babacığa yüz yüze söylemek amacıyla akşama kadar sevinç çığlıklarımı yuttum,içimden haykırmak geliyordu..Benimle benimle benimle gitmemiş orada duruyor ve büyüyor

Mutlu tüp bebek hikayeleri