Anneysen' e uğramadan çocuk büyütmeyin.

Anneysen.com Yenilendi!



 

Alanında lider ve ödüllü, anne ve anne adaylarına özel bilgi ve paylaşım platformu anneysen.com, altyapısı ve tasarımını tamamen yenilendi.

 

2 girişimci anne Aylin Çakır ve Pınar Şimşek ortaklığıyla 2010yılında kurulan anneysen.com "Anneliği Kolaylaştırıyoruz" diyorve tüm anne ve anne adaylarını anneysen.com'a davet ediyor.

 

Hamileyseniz veya anneyseniz, siteyi ziyaret edebilir ve ücretsiz üye olarak pek çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Anneysen.com'un özellikleri ve sunduğu hizmetler neler diyecek olursanız:  

 

Hafta hafta hamilelik takibindenay ay bebek gelişimitakibine, bebek isimleri anlam ve analizinden yemek tariflerineuzman makalelerinden blog yazılarınayüzbinlerce içeriğe ulaşma
Ücretsiz üye olarak diğer annelere ve uzmanlara soru sorma, üye gruplarında yazışma, fotoğraf albümleri oluşturma ve yazı yazma
Marka ve firmaların tanıtım ve reklam çalışmaları için oluşturulan, Anneysen.com Çarşı ile Hamile ve Anne Hizmetleri, Sağlık Merkezleri ve Uzmanlar, Doğum Fotoğrafçısı, Hamile ve Anne Giyim, Online Ticaret gibi 15 farklı kategorideki firmalara ve özel fırsatlara ulaşma
Videolar bölümünde hamilelik, bebek bakımı gibi pek çok konuda uzman videosunu izleme
Site içi bildirimler ile soru, yazışma ve paylaşımlara yapılan cevap, beğen ve yorumlara kolayca erişme  
Akıllı site içi arama fonksiyonu ile içerik tipine göre arama yapma
Zaman Tüneli yapısında site içerisinde üretilen tüm içeriklere kolay erişme

 

Uzman, blog yazarı olarak anneysen'e katılmak veya markanızın tanıtımı ile ilgili anneysen'de yer almak istersenizbilgi@anneysen.com adresine başvurabilirsiniz.

 

Hamileyseniz veya anneyseniz, yeni bölümler, özellikler ve yepyeni tasarıma sahip anneysen.com'a üye olmak için tıklayın. Her türlü öneri, istek ve yorumunuz için site kurucularınapinarsimsek@anneysen.com ve aylincakir@anneysen.comadreslerinden ulaşabilirsiniz.