Cevahir AVM'de Sipsak Dunya Turu

Bu hafta sonu cumartesi günü birçok arkadaşımla birlikte Cevahir AVM'de "Şipşak Dünya Turu'na katıldık. Ne iyi etmişiz. Lina ve arkadaşları çok eğlendiler.

Önce Şipşak Dünya Turu yaptık. Çocuklar için ayrılan özel alanda çeşitli ülkelerin mizansenlerini yapıp o ülkeler ile simgeleşen şeyleri aktivite olarak hazırlamışlar.

Lina İtalya bölümünde oyun hamurundan pizza yaparak koyuldu işe, daha sonra Paris bölümünde Mona Lisa resimlerini boyadı.


İngiltere bölümünde futbol, Mısır bölümünde çizgi film seyretme, Brezilya bölümünde samba yapma gibi birçok aktivite var. 


Çocuklar öyle hareketliydiler ki onları net çekebilmek mümkün olmadı. 

Sonrasında Okafe'nin harika ortamında bibirinden lezzetli şeyler yedik. Güleryüzlü çalışanları ve hızlı hizmeti ile lezzet de birleşince Okafe tavsiye edebileceğim harika bir mekan. Mekanın insanın içini ısıtan atmosferinin de bunda payı büyük. 




Cevahir AVM sürprizi sona bırakmış. 16.000 metrekare alan üzerine kurulmuş 4 katlı oyun alanı Fublab Cevahir AVM'nin en müthiş kısmı. Her yaştan birey için oyun kısmı bulunan bu büyük eğlence adası zamanın nasıl geçtiğini anlamadan ailecek vakit geçirebileceğiniz bir ortama sahip. 




Cevahir AVM'de 8 şubata kadar devam edecek olan  "Şipşak Dünya Turu'na" katılmak için avm içerisindeki herhangi bir yerden yapacağınız 50 TL'lik alışverişin fişini göstermeniz yeterli. (12:00-19:00) saatleri arasında) 

Gelmişken Fublab'e uğrayıp eğlence adasında çoşmayı ve sonrasında Okafe'de yorgunluk atmayı unutmayın. 

Etkinlik detaylarını sosyal medyadan #cevahirdedünyaturu etiketi ile takip edebilirsiniz.