ALIŞTIĞINIZ ÇAMAŞIR MAKİNELERİNDEN ÇOK FARKLI

VESTEL HIZLI 8814 TT Çamaşır Makinesi diğerlerine fark atıyor.

Çamaşır makinesi alırken hangi marka ve modeli seçeceğimizi şaşırıyoruz. İnsan birçok programa sahip olan bir makine istiyor ama bunların açıklaması öyle kafa karıştırıcı oluyor ki sonunda kendini ucuz olanı alırken buluyor. Mesela benim  en çok önemsediğim kullandığım makinenin  su ve elektrik tasarrufu sağlaması. Malum su sıkıntısı çektiğimiz bir dönemdeyiz. Bu sebeple Vestel’in yeni HIZLI 8814 TT çamaşır makinesi dikkatimi çekti.


Vestel City’de inovatif teknoloji ile tasarlanan bu yeni nesil makine, su ve elektrik konusunda ciddi tasarruf sağlıyor. Nasıl yapıyor derseniz şöyle: Mesela bildiğimiz çamaşır makineleri suyu kazana alıp programlanan sıcaklığa kazanda getirirken VESTEL HIZLI 8814 TT çamaşır makinesi Pyrojet teknolojisi sayesinde suyu ısıtıp kazana alıyor. Bu sayede suyu kazan içinde yavaşça ısıtan makinelere göre ısı ve enerji tasarrufu çok daha fazla oluyor. Bunu yapabilmek için makine içinde Pyrojet haznesi var. Su burada hızlıca programlanan sıcaklığa erişiyor ve kazana sıcak halde ulaşıyor. Bu teknolojinin başarısı Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri kurumu tarafından VDE* onayı ile kanıtlanmış.

Bu özelliğinin yanında benim en çok aradığım ikinci özellik de alerji konusunda bir programa sahip olup olmadığı. Kızım ciddi derecede alerjik bir bünyeye sahip olduğu için biz alerjiden çok çekmiştik. Şimdi bunu önlemeye yönelik programları olan makineler olması ne harika. Vestel Çamaşır Makinesinde bu özellik son derece ileri bir teknoloji ile tasarlanmış. Alerji Uzmanı Programı**  7 alerjen ve 4 bakteri üzerinde etkili olan Türkiye’deki ilk program.

Ayrıca iki önemli unsur daha var. Özellikle çocuklu anneler için hayat kurtaran sessiz çalışma ve kısa programlar. Makine fırçasız motoru sayesinde yıkama ve sıkma arasındaki ses farkını azaltıyor aynı zamanda Türkiye’nin en hızlı çamaşır yıkama programı da bu makinede. 12 dakika gibi kısa bir sürece 2 kg ‘ya kadar olan çamaşırlarınızı yıkayabiliyor. Detaylı bilgi için rekortmen çamaşır makinesi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Benim en çok önemsediklerim bunlar. Genel olarak bakılırsa,

  • Tasarruf zamanına göre makine çalıştıran Eco Time modu
  • Sık kullanılan programları hafızaya alan Favori program modu
  • İstediğiniz zaman makineyi çalıştırmanızı ve bitirmenizi sağlayan Finish time modu

Ve bunun yanında efektif kullanım sağlayan bir çok ekstra mod ile makine gerçekten diğerlerine fark atıyor.



**7 alerjen ve 4 bakteriye karşı temizlik sağladığı, Allergy UK tarafından test edilmiştir. Allergy UK, İngilteredeki 21milyon alerjik hastaya yardım için kurulan ve İngiliz Allergy Vakfı’nın faaliyetlerini gerçekleştiren bir kuruluştur. Detaylı bilgi için: www.allergyuk.org