Yves Rocher Cilt Bakim Urunleri ile Daha Saglikli Bir Cilde Kavusun


Bitkisel kozmetik alanında çalışmalar yürüten ve sunduğu ürünleriyle cildinize onarım kazandıran marka, yaşlanma karşıtı özelliğine sahip Yvesrocher cilt bakım ürünleri ile karşınıza çıkıyor. Özellikle Elixir serinin öne çıkan yeni gençlik iksiri, cildiniz üzerinde kapsamlı bir koruma yaratıyor. Bitkilerin etkileyici gücünden ilham alınarak tasarlanmış olan gençlik serumu ile siz de yüzünüze tazelik ve yenilik getirebilirsiniz.

Elixir Detoks Etkili Gençlik Serumunda Avantajlı Kampanya

Doğaya saygılı cilt bakım ürünleri imal eden Yves Rocher'de 28 Ekim 30 Kasım tarihleri arası Elixir serisinin mucizevî gençlik serumu kampanya kapsamında satışa sunuluyor. Cilt yüzeyinden daha derinlere inerek temizleme ve onarma sağlayan ürün, vücudun ihtiyacı olmayan toksinleri ve zarar oluşturan maddelerin vücuttan uzaklaştırıyor.
Madagaskar ülkesinde yetişen Afloya bitkisinin özlerinden elde edilen gençlik iksiri, yüzünüzün daha net ve pürüzsüz görünmesini amaçlıyor. Ultra konsantre özellikli olan ürünün cilt derisinin altında ise oksitlenmeye ve korunan hücrelerin nefes almasına yardımcı etkileri bulunuyor. Yvesrocher cilt bakım ürünleri içerisinde yer alan gençlik iksiri ile çevrenin olumsuz etkilerine karşı cildinizi koruma altına alabilirsiniz.

Elixir Gençlik Serumunun Yenilenen İçeriği ve Kullanımı

Cildinizde onarım sağlayan Elixir gençlik iksiri, yenilen içeriği ile daha etkileyici bir koruma özelliği gösteriyor. Cilt üzerinde yaşlanmayı artıran ve hızlandıran etkenlerle savaşan serumda %94 oranında bitkisel öze yer veriliyor. Ürünün yeni içeriği; ultra akışkan, hafif-şeffaf doku ve hafiflik hissi veren bir kıvamla karşınıza çıkıyor.

Yaklaşık 1 ay civarında etkisini gösteren gençlik serumu kullanan kadınların %76'sını tatmin etmeyi başarıyor. Cildin onarım mekanizmalarını uyaran ve derinlemesine koruma sağlayan ürün, içeriğinin bitkisel özleri sayesinde 8 ayrı patent almaya da hak kazanıyor. Yves rocher cilt bakım ürünleri arasından öne çıkan serumun içeriğinde silikon, paraben ve mineral yağlar kullanılmıyor. Ürünün kullanımı ise genellikle sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez uygulanıyor. Cildinizi daha sağlıklı ve canlı hale getirebilmek adına Elix'in gençlik iksirini deneyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=1Bmbz1B1gzo adresi üzerinden de ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.